Nu inleder vi 2014!

tbar

Åsså har 2014 landat! Och det här är nog första gången jag sett fram MER emot nyårsdagen än själva nyårsafton. För en höggravidis som jag så var det inte riktigt aktuellt med megasuperduperfest i går, så Niklas lagade en riktig kalasmåltid, jag styrde en satans god dessert och sen skålade vi i lyxig systemetjulmust. Och gick och la oss. Typ så var vårt nyårsfirande.

En film hann vi klämma in också. Inte det vildaste sättet att fira in det nya året kanske (förra året slirade vi hem vid 5-bläcket efter en riktig rackarbajsarfest), men i år var en lugn kväll hemma med massa god mat helt perfekt. Hursom, eftersom vi inte gjorde något superspännande i går, så tänkte vi istället göra nyårsdagen desto härligare.

Så – dagen inleddes (bakisfri! HUR skönt?!) med tokmumsig brunch på underbara T Bar på Hotell Diplomat. Himla mysigt ställe, och helt perfekt brunchmeny i NY-anda. Frukt och bär,american pancakes, steak salad, ekologiska äggrätter, goda drinkar, yoghurt…

 

tbar 2

Jag slog till på en klassisk country style brunch. Ägg och bacon vinner liksom alltid mitt hjärta om det finns på menyn. Den hemgjorda chorizon var helt fantastisk, bönröran likaså. Måste. Äta. Här. OFTARE. Helt perfekt start på dagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!