Mysigaste klappen

vanja wikström blogg

Årets mysigaste julklapp är helt klart dessa tokhärliga pjucks som jag fick av Niklas. Det är låga gummistövlar från Tretorn, med gossigt ludd i! HUR härligt? Torrt, varmt och TOKbekvämt! Ni förstår ju att jag kommer leva i de här skorna de kommande månaderna, måste ju vara världens bästa barnvagnsprommis-pjucks! Finns att klicka hem HÄR!

De åker på redan i dag, för nu ska vi ut i slasket och ha dubbeldejt med Iggys färska kusins föräldrar (Niklas syrra med kille). Biomys med The Hobbit står på agendan, känns som en perfekt juldagspryl. Men först, ett besök i godisbutiken. En nästan tre timmar lång film kräver en duktig mängd saltlakrits…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!