Julspecial&Nakepreggoplåtning!

Har helt glömt bort att lägga upp senaste avsnittet av ”Gravid vecka för vecka”! Den här gången är det ett riktigt smaskigt program, ni får nämligen följa med när vi gravidisar som är med i serien gör den numera klassiska nakenplåtningen. Och jag måste varna er – det bjuds på en riktig nakenchock! Framförallt bjussar JAG rätt ordentligt på såväl mig själv som på Iggy i våra bday suits…

Men men, av någon anledning känns det inte alls lika farligt att ränna omkring och plåtas näck när man har en gravidmage. Dels för att man kan skylla det mesta på preggofieringen (”tycker du mina ben är tjockare än vanligt? De är fulla med vatten ju, jag är ju för satan HÖGGRAVID pucko!”), och dels för att det liksom inte finns någon press att man ska sitta med Slitz-sug i blicken och agera sex kitten.

Hade jag inte haft magen hade jag nog varit sjukt obekväm i den här situationen, men nu gick det liksom som på räls. Svårt att inte känna sig fin tycker jag, när man bär på en bebis som man faktiskt producerat alldeles själv. Eller okej, tillsammans med Niklas då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!