Loppishelg!

vanja wikström loppis 1

De här bilderna är ifrån förra helgen när jag å Niklas stod på Bruno Vintage Market och krängde prylar. Jag älskar loppisar, både att gå på dem och att stå på dem. Världens bästa sätt att förvandla gamla favoritplagg till pengar, så att man kan köpa nya favoritplagg.

Dessutom träffar man en rackarns massa härligt folk, den här sköna snubben och hans grymt trevliga kille var t ex våra loppisbordsgrannar. Och sen är det sjukt kul att wheala å dealamed de som vill köpa ens grejer såklart!

 

vanja wikström loppis 2

Eftersom jag stod på Bondens loppis förra sommaren och sålde bort ALLT som legat lite för länge i garderoben (läs mer om det här och här), så hade jag faktiskt inte sådär jättemycket att kränga. Men herr Niklas hade desto mer. Blir lätt så när man driver klädbutik.

Vid dagens slut hade vi nästan inget kvar, och strax under 6 nya härliga laxar i plånboken. Perfekt extraslant till alla Iggy-relaterade extrakostnader som börjar knacka på dörren. Så – dagens tips är alltså: hyr ett bord på en loppis och säljsälsjsälj bort alla gamla pryttlar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!