God morgon

angel

Hoppas ni har sovit gott! Det har INTE jag. Jag har ju tidigare nämnt mina duster med preggonäsan, och i natt härjade den loss ordentligt med mig igen.

Tyckte redan innan jag skulle gå och lägga mig i går att en jobbig doft hade belägrat vårt sovrum. Och mycket riktigt, några timmar senare vaknade jag av att jag tyckte mig känna att en otroligt vidrig lukt spridit sig i rummet. Omöjligt att somna om. Jag öppnade fönstret, men det blev inte bättre. Drog upp täcket över näsan, funkade inte. Öppnade dörren till sovrummet, ingen förändring.

Det slutade med att jag knatade in til badrummet, greppade tag i min parfymflaska och sprejade vilt omkring mig i sovrum och säng. Sen kunde jag somna. Vaknade i morse med huvudet tungt av parfym, och en mycket förundrad Niklas bredvid mig i sängen som undrade vad sjutton jag pysslade med i natt och varför vårt hem luktade bordell. Pust.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!