Surfers Lodge Peniche

vanja wikström surfers lodge

Anledningen till denna blixtvisit i Portugal är att mina svärisar, tillsammans med Niklas bror John, precis öppnat en surflodge i Peniche. Hela Niklas familj är surftokig, och efter flera års hårt arbete så står äntligen vad de tycker är det optimala surfstället färdigt: Surfers Lodge Peniche.

Och det går inte annat än att hålla med; detta är ett helt fantastiskt härligt ställe – optimalt helt enkelt! Världens mysigaste inredning, omsorgsfullt handplockad från resor jorden runt (allt trä kommer från gamla båtar på Bali t ex). Världens godaste mat, där alla råvaror är ekologiska och närproducerade.

Och världens bästa location – grymma vågor, vackra solnedgångar och magiskt vacker natur. Alla rum är unika och personliga, och det går helt enkelt inte att inte trivas på detta underbara ställe. Jag är helt knockad av hur fantastiskt bra det här stället är, och rekommenderar verkligen alla att ta sig hit.

Ett måste för alla som vill ha en annorlunda semester! Man kan surfa, golfa, yoga, mysa, bada, sola… Svårt att beskriva med ord hur mysigt det är, så jag har lånat ett gäng bilder från tokduktiga fotografen Emilie Lindgren som var här för någon vecka sen, som istället för sköta snacket.

 

vanja wikström surfers lodge 2

vanja wikström surfers lodge 3

vanja wikström surfers lodge

vanja wikström surfers lodge 4

vanja wikström surfers lodge 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!