Rosa fluff & ännu en succéblus

Det är inte ofta jag lyckas få upp en dagens Momspo SAMMA DAG som jag faktiskt burit kläderna, men plötsligt händer det – för såhär ser jag ut i dag!
 
Eftersom solen sken och himmelen var klarblå när jag blickade ut genom fönstret i morse kände jag att NU ÄR DET VÅÅÅÅÅR! …och så satte jag på mig nåt som liksom skulle reflektera mitt glada och våriga humör; ett rosa fluff och en tunn, blommig blus. Inga vantar, ingen mössa, ingen haldsuk.
 
Jag FRÖS SKITEN ur mig, kan jag avslöja. Men fin var jag.
 
För hur snajdigt är inte det här fluffet? En DRÖM, är vad det är. Hittade det på Zara tidigare i vintras, men har inte haft det på mig förrän nu.
 
Till detta hade jag en blus från Gina Tricot, och ett par jeans – också från Gina Tricot. Jag ÄLSKAR den här jeansmodellen, har den i tre färger. Den heter Leah och är PERFEKT om man gillar hög midja och lite smalare ben – utan att brallerna blir som leggings och sitter slickade.
 
Och kolla här då, ytterligare en succéblus! ÄLSKAR färgen och mönstret. ÄLSKAR också örhänget från Thomas Sabo som tittar fram under håret, har det exakt precis vaaaaaarje dag. Kände/känner mig överlag jäkligt fräsig i dag faktiskt.
Och vet ni vad? Denna fräsighet resulterade även i att jag tog en bild på min (håll i er nu)…
 
…FULSIDA! Jajemänsan, den här sidan får ni nästan aaaaaldrig se faktiskt. Varje gång jag ser en bild på mig sjäv tagen från det här hållet, så hoppar jag till. ”Näää, ser jag verkligen UUUUT sådär?!”, undrar jag förskräckt.
Och yes jag veeeet att det är töntigt å dumt å alltsåntdär, men när man ska välja bilder på sig själv varenda dag är det liksom tusen gånger mer frestande att ta dem där man tycker att man är snäppet hetare. Och de är 10 gånger av 10 tagna från min andra sida. Men i dag levererade alltså även fulsidan, SÅ snajdig kände jag mig!
 
Bilderna är tagna på Acast (mitt och Jossans poddnätverk) sprillans nya kontor, som ju är SÅ fint! Och givetvis fanns det en självklar förklaring; efter poddandet sprang jag nämligen in i Dusty Deco-Edin som höll på att borra fast nåt strax till vänster om den här bilden. Det är alltså han och hans MAGISKA inredningskänsla som designat kontoret. Heja heja!
 
Eftersom jag å Jossan hade ett gäng möten på stan i dag (och behövde spela in etxrapoddis pga att fräsiga globetrotterfamiljen snart lämnar landet), gjorde vi det i Acast poddstudio. Och det blev SÅÅÅ BRAAA! Bästa poddisen NÅGONSIN, tror jag faktiskt. Den får ni alltså höra nästa onsdag.
Hoppas ni har en härlig dag, att ni inte frusit ihjäl – och att ni också känner er jäkligt snajdiga! Dags att hämta lilla grodan på föris nu, kika in igen lite senare så ska ni få ett übermaffigt Helgen I Bilder-inlägg.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Måste säga att du verkligen rockar din nya trippa och nya färg, älskade ditt långa hår men den här überblonda färgen hot hot hot. Jag vill bleka loss mitt egna barr känner jag 😉

    2017-02-24 11:52:01 http://None
    Svara
  • Vilken härlig jacka 🙂

    Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-23 20:20:30 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Alltså jäkligt snygg för att vara en fulsida måste jag säga ❤️

    HH 2017-02-23 18:56:33 http://None
    Svara
  • Härligt med en känna sig-fin-dag <3 Jag såg ett armband i min "butiks-kompis" för några dagar sedan, lite likt ditt med turkosa stenen. Tänkte på dig och att du nog skulle gilla det (jag med men jag gillar inte stela armband). Så nu vet du att du borde åka till Kalmar 😉

    Karin 2017-02-23 18:00:34 http://None
    Svara
  • Jag har också en fulsida.. Ser helt sliskig och platt ut på den sidan.. Haha! Men din fulsida var fin tycker jag! Och ditt hår alltså, yes please!

    Emelie 2017-02-23 17:53:28 http://None
    Svara
  • Vanja du är SÅ fin & härlig <3 massor med kramar!!

    Johanna 2017-02-23 16:45:30 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!