Alla hjärtans

Processed with VSCOcam with hb1 presetHoppas ni har haft och har en ljuvlig alla hjärtans, att ni fått ge och ta emot lite extra härlig energi i dag! Min dag har varit FAB, jag å Niklas gav i ”present” till varandra att dela upp dagen, så jag körde 10-14 och han 14-18. På det viset fick man egentid med el grodo, och sen egentid ensam. GRYMT BRA kombo!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetJag å Igster roade oss med att hänga i parken där vi träffade på en förispolare till Iggy vilket såklart var succé. Sen gick vi till FLFL som jag ju tipsat om tidigare. Där åt vi supersmarrig lurre tillsammans, och avslutade med vegansk sesamglass som Iggy tyckte var SÅ god. Sjukt mysigt det där alltså, att kunna sitta å käka lurre med sin lilla unge, snickesnacka lite och ha det gött.

På vägen dit träffade vi fina Mikaela som kom fram å sa att hon gillar vår kanal (tror även hon läste bloggen, så hoppas denna hälsning går fram) och då blev vi såklart JÄTTEGLADA! Så tack fina du för att du gav oss extra energi i dag!

Efter falafellurren slank vi hem, läste saga och sov en stund innan det vardags för pappa att ta över. Jag passade på att ta en lur där bredvid Iggy, och det var ju SÅÅÅÅ mysigt! Måste göra det oftare på helgerna, shitoberto… Ligga bredvid sitt lilla varma snusande barn och bara myyyyyyyyysa. Kärlek i kubik!

Niklas överraskade med en kusindejt, så Ruben och Oliven kom över och lekte. Sen tog de en runda i Blecktornsparken – och då låg la mama på soffan, med tända ljus, godkaffe i handen, mörk choklad i munnen – och en skvallerblaska i knät. HIMMELRIKET! Det var för övrigt aaaaaalldeles för längesen jag läste en sån tidning – Madonna och Sean Penn tillsammans igen?! OMG!!! Jag är SÅ efter…

Nu har min dynamiska duo precis kommit hem, och resten av kvällen spenderar vi ihop. En rackarns bra alla hjärtans tycker jag, hur har ni haft det?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jaaa, jag läser bloggen också 🙂 kram kram

    Mikaela 2016-02-15 15:48:49 http://None
    Svara
  • Hej! Nu har jag beställt rosacure cleaning milk och dagkrämen 🙂 Ser fram emot och prova den! Jag har själv haft problem med blossande hy och blir väldigt lätt röd, speciellt när jag dricker alkohol eller när det är kallt ute – hemsk känsla när man känner hur hela hyn blossar upp! usch! Hoppas rosacure kan hjälpa min hy att lugna sig lite! Hur länge tog det innan du kände resultatet?

    Sofia 2016-02-15 09:58:52 http://None
    Svara
  • Inte den bästa! Fick reda på igår att jag är gravid så jag har legat i illamående hela dagen (som jag gjort i 4 dagar). Får inte i mig mat så det blev lite soppa haha. Myspys

    Linda 2016-02-14 19:47:16 http://None
    Svara
  • Åh så mysigt ni verkar haft det!
    Jag fyller 16 idag och jag har varit i Falun med min pappa och kollat på världscupen i längdskidor! Det var jätteroligt och mysigt att spendera dagen utomhus och se lite längdskidor 🙂

    Lovisa 2016-02-14 19:41:47 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!