Nytt på inredningsfronten

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellosVi drar igång den här veckan med ett smaskigt inredningsinlägg! Sakta men säkert håller nya lyan på att ordna upp sig, och det här utrymmet vid sidan av kakelugnen i vardagsrummet är det senaste som vi fixat till. Och jag tycker det blev SÅ fint!

 

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellosVi har ju sen tidigare en vagn i köket som vi ÄLSKAR (kika närmre på den här), så nu har vi totalt snöat in på vagnar. Eller – hyllor med hjul kanske det heter. Den här raringen heter Morris och kommer från Ellos.

Ni som hänger med på kanalen såg ju att den fick agera huvudroll i avsnitt 2 av Vanjas Fluffskola nyligen, men för er som inte spanat in det klippet så kommer här lite detaljbilder. Min vana trogen har jag fluffat denna möbel med växter, gamla böcker och prylar som jag tycker om och som betyder något för mig och oss.

Pjäxorna tillhörde Niklas pappa Lasse. Han var en skidåkare av rang, så de har varit med om många äventyr. Känns fint att titta på dem varje dag, och dessutom är de sjukt snygga.

 

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellosEtt gäng gamla vackra böcker fick bli blompiedestal. Tycker det blev superfint. Nu ska jag bara hitta en bra kruka till den flådiga växten. To be continued!

 

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellos

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellosSom ni ser har vi fått upp vår The Life Aquatic-tavla nu, vardagsglädje deluxe! Tavlorna ovanför vår nya rara vagn är Picassoprints som min pappa lät rama in och hade i sin första lägenhet på 60-talet. Jag är uppvuxen med dem, och har alltid ÄLSKAT dem.

När jag flyttade hemifrån fick jag dem med mig, och sen dess har de suttit på väggen i alla lyor jag haft sen jag var 16 bast. Tycker de satte sig perfekt här, så mysigt att de får hänga med även till denna lya!

 

vanja wikström lägenhet hylla på hjul morris ellosÄr så rackarns nöjd med hur det här området blev. Det är både mitt och Niklas nya favoritställe att vila blicken på. För er som blir peppade på denna vagn/hylla med hjul, så hittas den här!

I samarbete med Ellos

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Hej! Vilka fina bilder du har

    Hanna 2016-03-02 23:05:47 http://None
    Svara
  • Så himla fint ni har det! Detaljerna, detaljerna, detaljerna – love it!

    Sophia 2016-02-16 22:19:01 http://sophiadahlgren.devote.se
    Svara
  • Kan jag, snälla, få flytta in hos er?!… jag tar inte så mycket plats 😉
    Tack för att du är en sådan underbar person, som sprider så mycket glädje, värme och positiv energi. Du är en pärla! <3 <3 <3 <3

    Ida 2016-02-15 14:48:05 http://None
    Svara
  • Kan jag snälla få flytta in hos dig?!?.. jag tar inte så mycket plats;-) Ni har det verkligen så mysigt i eran lägenhet -den är såååå fin?!!
    Jag vet att alla hjätans dag var i går, men jag klämmer till med lite ekstra kärlek i dag med, bara för att du är så himla bra: Tack för att du är en sån fantastisk person som sprider så mycket värme och kärlek <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

    Ida 2016-02-15 14:44:54 http://None
    Svara
  • Fint! Var är de små porslinsaskarna med ”pluppar” ifrån?

    Lisen 2016-02-15 12:42:30 http://None
    Svara
  • Sååååå snyggt Vanja! Älskar alla nyanser, och vad duktig du är på att fota! Jättesnygga bilder. KRAM<3

    Lisa 2016-02-15 12:24:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!