Ni vet ju att jag gör bananpankisar till lunch sisÃ¥där JÃMT. Som i dag till exempel, dÃ¥ sÃ¥g min vy runt kl 13 ut sÃ¥här. HUR ljuvligt?
Men. När man äter det så ofta som jag gör måste man förnya sig med jämna mellanrum. Och nu har jag hittat en ny favorit på bananpankistillbehörsfronten som är beroendeframkallande smarrig.
Nämligen denna lilla burk! Den innehÃ¥ller en ekologisk hasselnöt- och chokladkräm som är fullkomligt fantastisk att bre pÃ¥ sina bananpankisar. Lite apelsin är det i den ocksÃ¥, SÃ
gott!
Dundrade som vanligt pÃ¥ med havssalt, müsli och kokos pÃ¥ mina pankisar – men sen toppade jag med jordgubbar för att vara lite (för mig) innovativ. MUMS!
Var sÃ¥ sjukt nöjd med min hemmakontorslunch i dag ska jag säga. Och den här krämen alltsÃ¥… Den funkar sÃ¥klart till en massa annat än bananpankisar. Man kan doppa frukt i den, ha den pÃ¥ vÃ¥fflor, baka med den… Ja – varför inte äta den direkt ur burken när man är lite sötsugen?
Ska jag avslöja en hemlighet? Jag sitter precis just nu och skedar i mig direkt frÃ¥n burken faktiskt. Blev sÃ¥ himla sugen när jag skrev det här inlägget sÃ¥ var tvungen att plocka fram den… Nom nom…
LÃS MER:
Mitt bästa recept på bananpannkakor