DEN DRÖMMIGASTE KALENDERN AV DEM ALLA

I förra veckan nämnde jag lite kort att min kompis Sanna gjort nåt himla bra. Tänkte att vi skulle ta och kika lite närmare på det nu. Hon har nämligen designat och låtit trycka upp den finaste kalender man någonsin sett – Drömkalendern.

Drömkalendern är ett verktyg för att finna sin väg i livet, öka självkänslan och formulera och förverkliga sina drömmar. Den är inte tidsbunden till något särskilt år eller någon särskild månad, man kan börja använda den precis när man vill.

Varje vecka kan man fylla i Veckans Delmål, Veckans Fokus, Veckans Utmaning till exempel. Man kan också lista saker man gjort för att investera i sin hälsa, och sånt man är tacksam för just den dagen. Som ett sätt att synliggöra sina tankar och handlingar.

När man färdas genom Drömkalendern får man också små uppdrag som ska få en att må bättre och få ett härligare liv.

Och givetvis påminner den om att man inte ska glömma bort att belöna sig själv!

Kalendern innehåller också en massa fina och tänkvärda citat, och designen är SÅ drömmig! Hur mycket av Drömkalenderns innehåll man vill använda sig av är såklart helt upp till en själv. Men det blir lite som en Bullet Journal goes självutveckling, typ.

Ett sätt att utmana sig själv att reflektera kring vad som får en att må bra och hur man kan få ut mer av livet. Så bra idé! Perfekt present till sig själv eller någon man tycker om.

Sanna har även tagit fram jättefina tillbehör till Drömkalendern i form av anteckningsblock, veckoplaneringsblock och världens sötaste Kom Ihåg-block som ni ser ovan.

Så stolt över driftiga och duktiga Sanna som verkligen VÅGAT! Heja heja!

Drömkalendern och alla andra fina block hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!