Vi avslutade våra magiska dagar i Comporta med en rackarns härlig middag. Titta vad vackert det var när det började skymma.
Mera storkrackare.
Vi åt middag på Cavalarica. Sjukt fint ställe!
Det var ett gammalt stall, men i spiltorna stod det numera bord istället för kor.
Hej hej!
Trots att Cavalarica kändes ganska så fräsigt så var det hur barnvänligt som helst. Personalen fiffade fram ritpapper och pennor snabbare än ögat när vi kom innanför dörren. Sånt älskar man ju.
Och maten. Oj oj OJ. Det var så magiskt gott att vi hann äta upp det mesta innan jag kom på att jag kanske skulle plåta. Vi beställde in dagens grillade fisk, grillade grönsaker och grillat kött – och det var FANTASTISKT. Lika bra som strandrestaurangen vi åt lunch på. I Comporta kan de sitt käk helt klart.
Efterrätten var bland de godaste både jag och Niklas någonsin ätit. Vi tog en kula pinjenötsglass med olivolja (I KNOW – låter skitskumt men var SÅ gott!). Men vinnaren var den löjligt goda chokladkakan med saltkaramellsås, rostat ris och puffat ris-glass. Jupp, PUFFAT RIS-glass.
När man fick in en perfekt tugga av den rätten i munnen så gick alla smaker liksom ihop och bara TOKLEVERERADE. Så jävla gott, för att vara lite sådär ofint burdus.
Missa inte detta ställe alltså, och beställ för guds skull in chokladkakan med risglass!
Efter maten knatade vi ner till Comportas minihamn. Har ni någonsin sett vackrare bryggor?
Kanske den sötaste lilla hamn man någonsin varit i? Och håll i er nu:
Ja, men ni ser ju. TACK Comporta för att vi fick uppleva dig. Vi ses igen!