Magisk rackarns dag

Processed with VSCOcam with hb1 presetOj oj oj. Vi hade en MAGISK rackarns dag i går alltså. Den började finfint med en glad groda som vaknade lagom tidigt, och sen roade sig själv en stund med att säga ”bajskoooorv” i sängen medan mamma kunde morna sig en liten (väldigt liten men väldigt god) stund. Bra där grodan!

Sen styrde vi en riktigt härlig helgfrulle. Dels tack vare min fantastiska kompis Jonathan som var förbi hemma hos oss en sväng i fredags och tog med sig LJUVLIGT goda jordgubbar (Jonathan är för övrigt han som inspirerade mig å Jossan till 2:5-metoden, mer om det senare), men också tack vare ett…

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset…superlyxigt frukostbud från Lönneberga som innehöll en massa smarrigt frukostgrejs. Tack å bock. Å mums!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetJuice pressade vi såklart, och ovan ser ni min nya frukostkompis – rysk yoghurt i sällskap av ett gäng härliga frukter, med chiafrön strösslade över. Återigen – Mums!

 

vanja wikström barnvagnEfter lyxfrullen slank vi ut i det otroligt vackra vädret. Vi begav oss till…

 

vanja wikström…Djurgårdsfärjan, och Iggy fick åka båt för första gången (!!!) i sitt lilla liv. Båtåkandet var givetvis en STOR succé.

 

vanja wikström

vanja wikström

vanja wikströmBåtturen gjorde mitt lilla lilla barn så saligt, att när jag frågade (som jag gör tusen gånger per dag) ”Får mamma en puss?” – så FICK JAG DET! Utan knussel, bara PANG så kom den! Behöver jag säga att saligheten nu även nådde la mama?

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetVäl på Djurgården mötte vi upp kusin Ruben och faster Oliven, och gick på Aquaria. Och det var FANTASTISKT! Jag hade aldrig varit där innan, men det är ju som en dröm! Så mycket vackert att titta på, och så fint uppbyggt. Verkligen ett paradis för små kiddos – och för vuxna. Jag tyckte det var sjukt kul att gå dit!

Det var ju dessutom väldigt vackert beläget och byggt, så när vi tittat klart på alla fiskar och upplevt regnskog, kloakgång och hajtunnel avslutade vi besöket med en pankislurre i det tillhörande cafét – med fantastisk havsutsikt.

 

vanja wikström iggyEfter Aquaria somnade grodan, och då passade vi på att ta en långprommis på Djurgården – i SOLEN! Med EN CAPPO i handen! Alltså, jag har inte fått så mycket frisk luft, ljus eller motion på väääääldigt länge. Underbart.

 

vanja wikström iggyPå eftermiddagen vankades det födelsedagslunch hemma hos min pappa. Så då for vi dit, åt gott och hängde med ännu mer familj och ännu fler kusiner. Och grodan fick glass. LYCKAN…

Helt klart den ljuvligaste lördagen på mycket mycket länge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Köpte en liteway igår som resevagn och har sedan innan en joolz precis som ni. Använder ni fortfarande joolzen eller funkar litewayen så pass bra i snö och grus att ni bara har den? Nyfiken 🙂

    Lena 2016-02-15 11:11:51 http://Lemuren.spotlife.se
    Svara
  • Låter som en mysig lördag!

    Sofia 2016-02-15 04:27:53 http://None
    Svara
  • Men åh! Mysigt. Jag ÄLSKAR undervattenslivet, tror bestämt att jag har varit en firrelutt i tidigare liv. Skulle kunna snorkla HUUUUR länge som helst. Love love LOVE färgerna och livet där under, ljudet i öronen och att guppa med vågorna.. Lite tråkiga snorklingsvatten här ikring bara 😉 Åter till ämnet.. Underbart med aquaria! Bara det är ju värt ett Sthlms-besök 😉

    Jag/vi har faktiskt tänkt att ta mig en sväng uppåt storstaden i vår. Tänk om vi skulle ses då, vore ju grymt (och aspirrigt) <3 Jag planerar och återkommer, jag lövar! Yeaj yeaj yeaj.

    Pussokram

    Karin & Z 2016-02-14 19:50:40 http://www.levareko.se
    Svara
  • Åh, det ser magiskt ut.

    Sofia 2016-02-14 16:12:02 http://None
    Svara
  • Åh, finaste iggy <3<3<3

    Elvira 2016-02-14 13:13:08 http://elvirakavallin.se
    Svara
  • Åh vad härligt! Aquariet måste vi också prova på och se om våran ett åring skulle tycka det var roligt.

    Kajsa 2016-02-14 10:43:18 http://None
    Svara
  • Skönt att höra att det inte bara är jag som frågar ca 1000ggr om dagen efter en puss från min 1-åriga son 😀 Och sen när man väääl får en så lever man på den i flera dgr! 🙂

    Glad alla <3 dag på er!

    FeliciaP 2016-02-14 09:29:45 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!