Grodans tvåårskalas

vanja wikström lägenhetI söndags firade vi grodans tvåårsdag genom att bjuda hem hela vår brokiga familj, det var SÅ mysigt!

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetVi hade fixat fruktfika (min nya grej alltså, SÅ härligt och lyxigt!) som folk fick gå loss på när de kom. Blev otroligt uppskattat. Och hur vackert är det inte?

 

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhet

vanja wikström lägenhetDet är ju busenkelt också – tar typ ingen tid alls att förbereda. Ytterligare en anledning att älska fruktfika. Man köper bara det man tycker är härligt och lägger upp det lite flådigt i fina skålar, och VIPS! …så är det klart.

Vi körde på blåbär, jordgubbar, hallon, physalis, kiwi, ananas och mango. Så rackarns mumsigt alltså.

 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 presetPresenterna var toppen – kläder och böcker och en Olof-leksak (yes yes, givetvis Olof från Frost). Men den allra bästa presenten var att ALLA kom – samtliga härliga familjemedlemmar fanns på plats, nåt som grodan ÄLSKADE. Det bästa han vet är när det ringer på dörren och vi får besök, så han var ju totalt salig av att det ringde på dörren stup i kvarten, och att det kom fler och fler mänskor som han tycker om. Så himla fint.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetNär folk hade fått gå loss på fruktfikat (ALLT tog slut!) körde vi såklart en tårta också. Det kan man ju inte vara utan på sitt födelsedagskalas. Tårta, sång och ljusutblåsning var också mycket uppskattat av den lille tvååringen.

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetNågra bullar och kakor hade vi också safe:at med, men de tog faktiskt INTE slut. Fruktfika vs Bullfika 1-0!

 

vanja wikström lägenhetDen här grodballongen var nog den bästa presenten ur Iggys perspektiv tror jag. HUR söt? Ni som hänger med på Snappis vet ju att ballongen ska med ÖVERALLT numera…

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetOch jag förstår honom – SÅ gullig ju!

 

vanja wikström lägenhetDet var en riktigt lyckad dag, och så ljuvligt att få hänga med hela familjen på samma gång!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Alltså det här är en märklig fråga. Jag har lyssnat på din och Jossans poddis ett tag och tycker ni har en härlig energi och kloka, intressanta och roliga ämnen att prata om. Blev därför nyfiken och gick in på din blogg nu och såg längst ner på sidan att det står att du är 37 år? stämmer det? Blev så förvirrad då hag hela tiden tänkt att du är en ”ung” mamma och ser inte ut att vara en dag över 25. Ser nu att denna kommentar ser negativ ut vilket INTE alls är min mening blev bara förvånad och undrar om du är 37? I vilket fall oavsett ålder är du fantastiskt vacker – du ser så snäll, härlig och glad ut! och viktigast av allt – du är en person som sprider energi och glädje till många andra <3

    Lisa 2016-02-11 20:50:16 http://None
    Svara
  • Så himla mysigt det ser ut! Och verkligen en super idé med fruktfika ju, ser galet vackert ut och jag kan ana att det smakade underbart. Ett perfekt tips och verkligen något jag kommer ta efter 😀

    Emely 2016-02-10 21:12:49 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!