Shop till you drop

vanja wikström

vanja wikströmNi som hängde med mig på Snappis förra veckan såg ju att jag slank iväg å STORSHOPPADE efter att jag spelat in poddis med Jossan och spanat in en visning på modeveckan. Well, här har ni resultatet! Fyra kassar med ljuvliga fynd snappade jag upp på de tre favoritställen som jag ALLTID vill besöka om jag är i stan: Zara, Urban Outfitters och & Other Stories.

Ni Snappeliner fick ju också vara med och bestämma om jag skulle slå till på jackan ovan eller inte – och vilken TUR att vi tyckte samma! Att den jackan GIVETVIS skulle flytta in i min garderob med dunder å brak! För HUR härlig är den inte? Vardagsglädje DELUXE!

 

[youtube id=”qzBBn30NpaM”]
Jag nämnde ju i ett tidigare inlägg att de grejer som fick följa med hem denna gång låg lite utanför mina egna ramar, att jag liksom VÅGADE mera denna shoppingrunda. Och saken är den, att jag är SÅ nöjd med mitt vågande. Har nu provat igenom allt, och tycker jag hittade riktigt härliga fynd. Som går alldeles lagom utanför min bekvämlighets-zon. 2:5 på klädfronten, skulle man kunna säga.

(Vi pratar om 2:5 i poddisen som ett Way Of Life, ska förklara i bloggen också såklart för er som inte har en aning om vad jag dillar om).

Hursomhelst, eftersom jag fått med mig så många raringar hem så provade jag att göra en så kallas HAUL på kanalen. I ovan klipp får ni därför se precis vad jag köpt, och jag provar också ett gäng grejer så att ni får se hur de sitter på. En himla märklig grej att göra kan tyckas, men det är ju GIGANTISKT på YouTube, så var tvungen att testa för att se vad prenumeranterna tyckte. Och de verkade tycka om det vilket ju är skoj! Om ni är peppade på att se mina shoppingfynd live så är det bara att dra igång videon ovan!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Fina saker och så roligt att få se vad du köpt. Som du vet tycker jag väldigt mkt om att få ta del av dina tankar och resonemang kring mångt och mycket och önskar få höra hur du tänker kring din konsumtion och dess påverkan på miljön. Du är väldigt medveten, men jag upplever ändå att du köper en hel del. Hur är dina känslor och tankar kring detta? Har även just fått reda på vilken miljöbov färska blommor är som flygs lååång väg för att stå och se fina ut hos oss. Är det ändå värt för dig att ha färska blommor? Frågar inte för att vara elak, vill dels upplysa och dels höra hur du tänker/känner. Har själv gått från väldig shoppare till mkt sparsam sådan men har svårt att låta bli vackra blommor.

    Lena 2016-02-09 08:56:44 http://None
    Svara
  • Nice att få följa med dig i din shopping! Vartifrån fick du skinnjackan ifrån? Tyckte den var superfin 🙂

    Eva 2016-02-08 22:41:50 http://None
    Svara
  • Åh så mycket fint, nu blev jag ännu mer sugen på att uppdatera garderoben.

    Fruhjortling 2016-02-08 22:14:18 http://WWW.fruhjortling.spotlife.se
    Svara
  • Kul videoklipp! Var köpte du stjärn-ballerina-tröjan någonstans? Har försökt lyssna noga i klippet, men hör det inte nämnas 🙂 Tack på förhand!

    Karin 2016-02-08 21:02:29 http://None
    Svara
  • Men hur snygga var inte läderbyxorna som det inte sas ett ord om! Vart kommer de ifrån? Älskar att det var utan fickor fram, rätt höga och stupisar

    Caroline 2016-02-08 21:01:50 http://None
    Svara
  • Jättehärligt och inspirerande klipp, mera sånt!!! 🙂

    Ulrika 2016-02-08 20:24:15 http://None
    Svara
  • Var är den fina koftan som du har på dig i klippet ifrån? Håller tummarna för att den inte är gammal

    Josephine 2016-02-08 18:55:46 http://None
    Svara
  • blev stolt i shopaholic-hjärtat nu! Har tagit åt mig av ert rensa ut avsnitt nu och påbörjat rensning i mitt liv :)) tack för all klokhet ni sprider <3

    ISA 2016-02-08 17:29:26 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Tack Vanja!

    Tyckte dina fynd på other stories var grymma, så likt den copycat jag är så är skor, tröja och ”tunika” på väg hem. Tacka vet jag online shopping. ☺Nu håller jag bara tummarna att storlekarna passar. Är de enligt dig normala i stl?

    Så 1000-tack för de grymma förarbetet!

    Petra 2016-02-08 17:23:42 http://None
    Svara
  • WOW! Vilken snygg jacka! Vet du om den finns på nätet? Hittar den inte..
    Tack!

    Nathalie 2016-02-08 17:16:25 http://None
    Svara
  • Älskade jackan! Så snygg, funderar på att köpa likadan. Vart är brallorna du har på dig i videon ifrån? Är dom sköna?
    Tack för en underbar blogg!!
    Kram
    P.s saknar dock grodan i alla klipp han inte är med 🙂

    Jenny 2016-02-08 16:36:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!