Grodan vs La Mama

Processed with VSCOcam with hb1 presetTänkte att jag skulle ge en liten update på hur min och grodans relation förändrats sen jag spenderade nästan tre veckor ensam med honom (inte ensam, men utan Niklas). Ni vet ju att Iggy är väääldans pappig. Och Niklas är fortfarande nr 1 – utan tvekan. Men! Nåt har faktiskt hänt. Jag, som tidigare inte fick sätta på Iggy kläder t ex, FÅR faktiskt göra en massa saker nu. Inte allt, och inte alla dagar, men mycket oftare än tidigare. Scoooore!

 

Processed with VSCOcam with hb1 presetDessutom har Iggy blivit MYCKET gossigare, sen vår gemensamma resa. Jag är ju en gosare AV RANG, och efter nästan tre veckors konstant kramande med sin mamma, så har grodan faktiskt blivit en baddare på att pussas och mysa. Scoooooore nr 2! Han är mycket keligare än innan, nåt som är LJUVLIGT för en sån kramare som jag.

Så summan av kardemumman är att jag tror att det nog kan vara riktigt bra för relationen att spendera en längre tid ihop på det här sättet, och kanske nåt som fler kan må bra av. Så jag skulle nog varmt rekommendera en liknande setup för de som är peppade och har möjlighet, man hittar liksom nya saker hos varandra att tycka om.

Och hörrni – varje gång denna mössa dyker upp på bloggen får jag en rackarns massa frågor om den, så lika bra att jag skriver ut vart den kommer ifrån. Ni hittar den HÄR och den finns i massa färger. Vi älskar den, så himla smart med lappar som går ner över öronen, och så går den att knyta under hakan. Superbra mössa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!