HUR rackarns sött?!

vanja wikström hårFina fina fantastiska blogoliner! Även om jag (numera) inte svarar på ALLA kommentarer längre (dock självklart de som innehåller frågor osv) så hoppas jag att ni vet att jag läser alltalltALLT. Har sagt det tidigare men jag säger det igen – era kommentarer är liksom belöningen för energin jag lägger på blogginläggen, är ni med? Jag ÄLSKAR era kommentarer! Att gå in på min adminsida och se att det finns saker som jag inte läst än gör mig genuint glad i själen.

Nåt annat som gör mig väldigt glad är när ni lämnar länkar till era egna bloggar (ni som har sådana). Då ska ni veta att jag alltidalltidALLTID smiter in på länken och kollar upp er! Jag är nämligen så sjuuukt nyfiken på vilka ni är som hänger här med mig varje dag, jag vill veta allt om er ha ha! Och jag blir alltid impad av era bilder, era texter, era tankar. Ni är ett rackarns fint gäng, helt enkelt.

I dag slank jag in på Carolines blogg, efter att ha läst hennes kommentar. Och då hittar jag detta inlägg som jag snott ovan bild ifrån. Ett inlägg som handlar om att hon på måndag ska till frissan för att styra upp sin 2016-frippa – inspirerad av MIG! HUR jäkla glad, stolt (å lite blyg he he) blir man inte av att se sånt? TACK fina fina Caroline för ditt söta inlägg, din härliga kommentar och dina snälla ord. Jag blir så GLAD.

Och tack alla ni som hänger här med mig varenda dag – jag vill verkligen att ni ska veta att ni ger mig så mycket pepp, och ni sprider så mycket bra energi och glädje. Tack vare er vill jag aldrig aldrig aldrig vara utan denna blogg. I love you.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Nämen!! Vad gulligt av dig att länka – och kul att min lilla kommentar kunde göra dig glad.

    På måndag ryker håret. Lovar att uppdatera om ”The-Vanja-Frippa” KRAM!!

    Carro 2016-01-10 01:06:27 http://Hjelmcarro.blogspot.com
    Svara
  • Hejsan!
    Jag har tänkt att gå och fixa mitt hår snart och jag har din frisyr i tanke när jag ska dit 🙂 Närmare bestämt en från Augusti 2015 när du hade fixat håret, så fint!
    Hoppas bara att det kommer passa min ansiktsform 😉

    Caroline 2016-01-09 20:32:57 http://None
    Svara
  • Åh jag älskar också ditt hår! Både ditt och Jossans korta frisyrer är så jäkla fräsiga och funderar starkt på att kapa mitt och bleka lite. Dessutom blir jag lite sugen på att testa Maria Nils färgbomber och experimentera lite till våren sen när jag fått till den ljusa färgen. Spännande!!! Ska lätt ta med bilder på era hår till frisören inom en snar framtid. KBK (kör bara kör) f.ö världens bästa citat hehe. KRAM <3

    Svara
  • Din blogg är den bästa jag någonsin läst <3 <3

    Sofia 2016-01-07 13:53:18 http://None
    Svara
  • Vore brutalt GULD om du kunde göra en video på hur du stylar ditt korta hår lockigt/vågigt? Likt några av bilderna ovan – tänker främst på de vid den lägsta raden. Så himla fint och jag har tänkt något liknande till mitt eget hår när det är dags att ta studenten. Lika bra att vara ute i god tid, haha! Hoppas du får en härlig torsdag. Kram! <3

    Rebecca 2016-01-07 12:59:07 http://None
    Svara
  • Asså Vanja! Din och jossans podd kan verkligen få mig på så grymt gott humör! Du skriver att vi ger dig pepp och energi. Du ska bara veta hur mycket du ger! Har jag en dålig dag, då lyssnar jag om några avsnitt eller går in på din blogg så blir det på fullaste allvar bättre! All pepp och energi som du får av oss, It’s just karma. Du är fan bäst

    Klara 2016-01-07 01:37:15 http://Itgirls.se/Klaravoneuler
    Svara
  • Älskar ditt hår och fin frisyr! Supersnyggt och passar dig så otroligt bra! 😀

    Sofia Granath 2016-01-06 23:39:05 http://nouw.com/sofiagranath
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!