Hos mamsen/mormor

DSC00168Precis som planen var så landade vi mjukt hos mormor i går. Det var spöregn när vi kom, men efter någon stund förvandlades det till solsken. Då bjussades det på skumpa i mammas otroligt fina trädgård. ÄLSKAR det här ”flygande” bordet!

 

DSC00175Det hänger från äppelträdet i en kedja. Så smart och så vackert. Inte så barnvänligt kanske. Tur då att Iggy bjussades på nåt han med som avledde uppmärksamheten från detta flådiga bord.

 

DSC00148För kolla här! En GUNGA! Grodan ÄLSKAR att gunga, och mamma och hennes man Pär hade köpt en som de precis satt upp, för att vi skulle komma. Och ni ser ju – lyckan är TOTAL.

 

DSC00158Grodan överraskar ju mig med att rapa ur sig nya ord hela tiden, och att gunga har alltid hetat ”gogo”. Fram till i går när han såg den här blåa raringen. Då sa han ”gunga”! Och nu är ”gogo” ett minne blott. Så jäkla coolt alltså, vad de speedar på de här små.

 

DSC00146Bus med mormor! Grodan älskar mormor. Alltså, ÄLSKAR mormor. Min mor är ju lite av en duracellkanin som alltid alltid alltid har nya lekar å trix på g, så givetvis går det hem hos Igster. På gott och ont. I dag var det OMÖJLIGT att lägga honom, eftersom han bara satte sig upp, pekade mot dörren och sa ”mommo!” ända tills dess att jag gav upp. Då ska ni veta att vi höll på i nästan en timme. Hon e poppis alltså, den där mommo.

 

DSC00183Fina mommo och ”Bepp”! Pär hade keps på sig större delen av dagen i går (dock inte på den här bilden upptäcker jag nu), så han fick helt enkelt heta Keps. Eller…Bepp.

 

DSC00163Glada vuxna som bubblar, glad groda som gungar. Sjukt bra kombo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
  • Ååå min snart 15 månaders kille säger också gogo☺️

    Madde 2015-08-08 00:28:31 http://None
    Svara
  • Det är så fint att se den översvämmande ömsesidiga kärleken.

    Vicki 2015-08-07 22:27:14 http://None
    Svara
  • Åh, det är så härligt med mormor och barn-kärlek. Här är mormor största favoriten nu, Wille var där en stund häromdagen och när jag och maken skulle hämta honom hade han inga planer på att följa med oss hem. När vi skulle åka hem så vinkade han bara åt oss föräldrar och gick till sin mormor, haha.
    Men det är himla fint att se, gör mig alldeles varm 🙂

    Mikaela 2015-08-07 19:44:54 http://None
    Svara
  • Mysigt värre! känner att jag blir lite mindfucked av första bilden på ett flygande bord, haha! men fiffig grej!

    ISA 2015-08-07 14:18:16 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Så flott bord (och väldigt koselig innlegg:))! En fråga bara, er bordet stødig? Alltså, med 3 glas och flaska på bordet, det svinger inte och ”ramlar”?

    Tone

    Tone 2015-08-07 11:35:49 http://None
    Svara
  • Vad härligt med mommo-Iggykärlek och vice versa <3

    Jag tycker att de är lite lika. Ser ni det med? På bilden där de tittar på varandra ser man likheter vid ögonen och övriga drag i ansiktet tycker jag. Så fina!

    Kram och ha det fortsatt skönt Vanja

    (PS var tvungen att googla på kartan var du håller hus, jag tänkte ju nämligen åka på ett äventyr nu när jag är alena men du befinner dig inte i närheten insåg jag, haha;)

    Karin & Z 2015-08-07 00:41:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!