Niklasöverraskningar part 2 of 4

Vanja wikström lägenhet

Vanja wikström lägenhetJag berättade om den fräsiga knivlisten som Niklas satt upp medan jag å Grodan var hos mamsen, lovade ju även att visa de andra överraskningarna han hade kirrat. Well, här kommer en till – en som jag ÄLSKAR! Niklas har nämligen målat fronten på vår säng vit, och det gör SÅN skillnad i sovrummet!

Tidigare var fronten en tokful rödbrun (kommer bild på den nedan), och varje gång man gick in i sovrummet fick man spader för att den liksom bara tog över och sänkte hela intrycket. Men nu är spaderkänslorna som bortblåsta – ljuvligt!

 

vanja wikström lägenhetJag tittar på den här bilden och RYSER. Ser ni sängfronten? Hua hua!

 

Vanja wikström lägenhetAaaahhh! SÅ skönt att det där rödbruna är ett minne blott! Nästa projekt för sovrummet (förutom att få upp fler tavlor) är att styra upp det optimala sängmyset. Vill gärna ha den där lager på lagerkänslan ni vet – med härliga lakan, täcken, plädar och överkast. Och kuddar förstås! Men tycker det är SÅ svårt.

Kanske beror det på att vi har för mörka lakan? Att ha ljusa överkast till känns superweird (vi har testat), och har vi mörkare så blir det så sabla…mörkt, liksom. Tror att vi kanske får satsa på ljusare lakan, och bygga utifrån det. Hjääälp! Har ni några förslag på hur sjuttsingen man får till det där mysiga…sängmyset?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Afroart har superfina överkast!

    Tips 2016-02-01 21:35:43 http://None
    Svara
  • Hei Vanja! Dere har et så vakkert hjem, jeg blir alltid inspirert av innredningsinnleggene dine! Når jeg ser bildene av sengen tenker jeg at det kan bli effektfullt med en sengegavl (headboard) som vil gi litt ”tynge” til sengen, gjerne i mørk farge som ”snakker med” gardinen og lampene. Jeg forstår at den ikke kan være så høy pga. vinduet (og at dere kanskje må montere den på et oppfinnsomt vis pga vannseng (?) og radiator (?) under vinduet), men selv en lav sengegavl vil gjøre så mye! Det finnes mange tutorials om hvordan man lager (og sikkert monterer) sitt eget headboard og det behøver ikke koste skjorten. Så blir det nok superbra med hotellputer og sengekappe som andre har nevnt over. 🙂

    Maria 2016-02-01 13:30:06 http://None
    Svara
  • Bygg på höjden, inte bredden. Vik täckena på längden och lägg dem bredvid varandra, gärna med ytterligare vik mot huvudkudden. Sedan stooor kudde lutad mot gaveln och några mindre framför. Pläd/överkast över nedre halvan av sängen. Fundera på hur de brukar bädda på hotell!

    henny 2016-02-01 08:51:34 http://None
    Svara
  • Hej! Vart kommer den supermysiga mattan ifrån?

    Thalia 2016-01-31 21:34:45 http://None
    Svara
  • Jag köpte hem kingsizekuddar från hemtex (”hotellkuddar”) så bygger jag med sådana, sen mindre kuddar, å så olika prydnadskuddar i olika mönster. Tycker man gott kan blanda mönster i sängen så länge som man håller sig till samma material.. Vet att linne är inne men tycker inte det är så skönt, haha. Så kör bommull 🙂 å så slänga på en mysig filt också!

    Jojosefin 2016-01-31 16:12:35 http://None
    Svara
  • Jag tycker att ni skulle ha en fin sängkappa i linne, det skulle ge sådan mysfaktor. Utan, med bara stommen kan det se rätt så tomt ut 🙂

    Josefin 2016-01-31 15:00:57 http://None
    Svara
  • Åh snyggt! Vill också få till mer sängmys! Överkast, kuddar, filtar, kanske ett lammskinn?

    Stella 2016-01-31 14:37:23 http://None
    Svara
  • Hej Vanja! Ni har så himla bra smak och stil, jag skulle älska att bo i er lägenhet!
    Jag undrar vilken storlek ni har på mattan i sovrummet? Tror det finns två stycken, den större och den lite mindre för att förenkla det

    Erika 2016-01-31 10:16:26 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!