Vår hallinredning!

inredning hall 11Okej, här kommer en treat för er Nya Lyan-intresserade blogoliner; ett bildbonanza på hallen som vi nu börjar få ordning på!

 

 

inredning hallVi är sjukt nöjda med vår hall-lösning, den sväljer både mycket mer kläder & skor (samt en rackarns massa annat) än som det såg ut innan. En påminnelse:

 

inredning hall inspo 2Före & Efter! Vi får in maaaassor av jackor och maaaassor av pjucks, och i korgarna på hyllan har vi trollat undan verktygslåda, halsdukar, glödlampor och en massa annat sånt där som man behöver komma åt snabbt men som inte får synas. Älskar att vi styrde upp en lösning som har både krokar OCH klädstång!

 

Ritning HyllaÄr rätt stolt över att vi fiskade fram den här hall-lösningen på typ tio minuter. Vi hade hantverkare på ingång och det enda de kunde börja med var hallen. Så på mindre än en kvart (MED en missnöjd Iggy som rände runt som ett surmulejehu kan tilläggas) rattade vi fram ovan lösning.

Niklas hann tom slänga ihop en snabb ritning som vi kunde ge till hantverkarna. Det är inte alltid det går, men den här gången lyckades vi rätt bra med att leverera under press måste jag säga. Här kommer en närmre titt:

 

inredning hall 4

inredning hall 10

inredning hall 9

inredning hall 6

inredning hall 7

inredning hall 8ÄLSKAR att man kan se sina skor ordentligt, blir så mycket mer sugen på att använda dem då, och variera sig. Syns man inte så finns man inte heter det ju, och så känner jag verkligen med mina kläder; ser jag dem inte så bär jag dem inte. Orkar inte gräva i högar eller stök, nä det måste se inbjudande ut för att jag ska bli inspirerad. Så denna nya hallgarderob går ju definitivt hand i hand med mitt löfte om att ta hand om mitt klädintresse igen.

Har en STOOOR spegel som är på väg hem till oss, den kommer bli en himla bra pricken över i. Sen ska vi hitta några riktigt snygga jack-galgar också, så att den biten blir enhetlig. Åsså tavlor å sånt såklart. Men det är fluffet, nu finns ju grunden där vilket är SÅ skönt.

 

inredning hall inspoHär är en annan Före & Efter-bild. Den här delen av hallen kändes SÅ trång tidigare, men nu känns den superluftig! För att få fram den där luftigheten tog vi ju bort rätt mycket förvaring iom att vi rev ut tre garderober. Men bänken som står där nu…

 

inredning hall 5…samt korgarna på hyllan ovan sväljer oväntat mycket. Dammsugare å städgrejer, mera skor (jupp, det finns HUR mycket som helst på den fronten…) och massa annat grejs. Här ska det såklart också upp tavlor, och ett till fluffigt lamm är på väg hem från Ellos.

 

inredning hall 3På hyllan längst upp tänker jag ställa de där keramikkaktusarna från 125 Kvadrat som nu även Niklas förälskat sig i. Perfekt iom att jag verkligen vill ha växter däruppe, och allra helst kaktusar eller suckulenter. Men de kommer nog att dö en plågsam död då det inte är tillräckligt med ljus högst upp för att de ska överleva. Då är ju keramikväxter PERFEKT!

 

inredning hall 2Voilà! Tänk enhetliga galgar, tänk en STOOOR spegel på väggen till vänster och tänk keramikkaktusarna högst upp, så kommer detta att bli AWESOME! Whaddayathink?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
  • Åh, jag hoppas att du får den här kommentaren! Har inte kunnat släppa tankarna på er hall så igår tog jag och målade om insidan på garderoben för att ändra garderobslösningen. Vi tänker göra liknande med hyllplan och klädstång, men då kommer frågan vart ni har köpt stången?
    Vi tänkte istället hänga krokar på väggen då vi inte har plats för mer. Tack för all inspiration och energi du skänker!!

    Många kramar!

    Emma 2015-10-22 16:03:24 http://None
    Svara
  • Hej! Undrar om samtliga hyllplan är fästa med hjälp av konsoler? Funkar det att ha korgar så som ni har eller är det en annan lösning där bakom? Vore oberört tacksam för svar <3

    Emma 2015-09-04 18:48:22 http://None
    Svara
  • Super snyggt! Vart har ni köpt vägghyllorna? 🙂

    Ninja 2015-09-01 18:47:35 http://None
    Svara
  • alltså fy faaan vad snyggt!! Ser ju ut att rymmas asmycket men ändå liksom supertjusigt!

    Stella 2015-08-21 19:07:01 http://None
    Svara
  • Såå fint det har blivit! Ni måste vara nöjda! 🙂

    Sofie Seldert 2015-08-20 16:54:36 http://None
    Svara
  • Åh vilken förvandling! Rummet känns dubbelt så stort och så mycket härligare, ni såg verkligen potentialen i det förra!

    Kommer det ännu en bildbomb på köket sen när allt är fixat? Ser fram emot den med spänning isåfall 🙂

    Mikaela 2015-08-20 00:20:48 http://None
    Svara
  • Ååhååå, I love it!!!! Så fint! Jag har vidarebefordrat inlägget till min pappa så nu ska jan hjälpa mig att få iordning! Första frågan- vart är golvet ifrån?

    Kram!

    Anna 2015-08-19 23:14:03 http://None
    Svara
  • GUUUUD SÅ FINT!! Älskar! Hoppas det går bra med hyresvärden också som jag läste om i ditt svar ovan! :S

    Jag lyssnade på eran podd om hösten idag medan jag satt på cykeln till och från IKEA, Älskar er podd, den är så himla inspirerande! Och så måste jag ge credd för hur snabba ni är med att lägga ut avsnitten! När du pratade om i avsnittet att du lagt ut detta inlägg idag så tänkte jag ”jaha, oj varför har jag missat det?!” Eftersom jag hänger på bloglovin’ flera gånger om dagen (hehe). Sen när jag väl såg inlägget så insåg jag att ni spelade in avsnittet idag och lade ut det idag. Bra jobbat! 😀

    Känner mig i alla fall superpepp inför hösten och blev ännu mer pepp av att lyssna på er! Fick precis ett mail om att min nya almanacka från personligalmanacka.se är påväg till mig så att jag kan börja planera hösten som för min del bjuder på ny utbildning (byter från gymnasielärare till mellanstadiet), nollning där jag blir både fadder och insparkad samtidigt iom bytet av utbildning, massor av roliga festkvällar, massa plugg och i framåt jul min första praktik som jag ser så mycket fram emot!

    Tack också för grejen med höst-löften! Längtar till almanackan kommer så att jag kan skriva ner de jag klurat på!! ;P

    Hälsa Josefin! Kramar Therese

    Therese 2015-08-19 21:24:39 http://None
    Svara
  • Verkligen en jättesnygg och smart lösning. Tycker det är så roligt att följa med i hur ni renoverar och inreder Nya Lyan 🙂 Det är verkligen, som du sa någon gång i podden, roligast att få hänga med från början och inte bara få se färdiga resultat. Jag ska verkligen försöka tänka på det själv, är nämligen i full gång med att greja i vårt nya hus 🙂

    Jorunn Söder om stan 2015-08-19 20:33:43 http://soderomstan.blogg.se
    Svara
  • Halva kommentaren försvann..

    Åååh! Ljuvligt! Med en så flådig hall platsar ni i vilket ballt magasin som helst nu! Ni har aldrig funderat på att extraknäcka som inredare? 🙂
    Måste fråga, vart kommer krokarna ifrån? Vi håller på att göra om våran hall och är i stort behov utav krokar. Kram

    Angélica 2015-08-19 15:04:47 http://None
    Svara
  • Men åååh! Ljuvligt! Med en så flådig hall platsar ni i vilket ballt magasin som helst

    Angélica 2015-08-19 14:58:47 http://None
    Svara
  • Skitsnyggt ju! 😀 (y)

    Emelie 2015-08-19 14:20:06 http://None
    Svara
  • Såååå snyggt!!! 😀 ska till å flytta om ett par månader och hoppas jag kan styra upp nått liknande i min hall! Galet inspirerad just nu 😀 tack!

    Kristina 2015-08-19 13:35:34 http://None
    Svara
  • Herregud vad fint det blir! Ser redan nu ut som ett tjusigt inredningsmagasin *hjärtögonemoji*

    Antonia 2015-08-19 13:09:27 http://None
    Svara
  • JÄKLAR VAD SNYGGT det blev. Imponerande! Jag snor bilder rakt av och hoppas på liknande lösning i vår kaoshall.. Grymt jobbat hörni!

    Kram

    Karin & Z 2015-08-19 12:54:46 http://None
    Svara
  • supersnyggt!!
    Vi flyttar till Åsögatan den 1:a oktober så då blir vi typ grannar 🙂
    Dock är vår hyresvärd väldigt trist och går inte med alls på att man tar ut garderober och liknande. Hotar med vräkning om man ger sig på den fasta inredningen. Så himla dåligt. Vi har samma stil på nya hallen som ni har. Vilken normalt funtad hyresvärd vill ens ha sunkig 80-tals-äckel med fallfärdiga garderober när man kan få det så snyggt som ni har det.. Du borde komma förbi när vi flyttat in för tips hur man kan renovera utan att reta upp hyresvärd..

    Isabelle 2015-08-19 12:41:05 http://None
    Svara
  • Så jäkla snyggt alltså!

    Romina 2015-08-19 12:29:23 http://None
    Svara
  • Det blev ju verkligen HUR bra som helst, jäklar vad ni har fått till det!

    Paula 2015-08-19 12:22:48 http://livehealthier.blogg.se
    Svara
  • Jättefint!!

    JohannaIsabella 2015-08-19 11:43:58 http://johannaisabella.blogg.se
    Svara
  • Alltså WOW!! Så himla snyggt!

    Olivia 2015-08-19 11:32:17 http://None
    Svara
  • åh så fint!!

    JOSEFIN B 2015-08-19 10:32:35 http://www.joseefiinb.devote.se
    Svara
  • Ursnyggt! Bra jobbat 😀

    Emma 2015-08-19 10:25:06 http://None
    Svara
  • men Gud så fint ni fått det!! 😀

    Minna 2015-08-19 09:42:14 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!