TÄNK VAD MYCKET SOM HÄNT PÅ 2,5 ÅR!

(Foton från Stora Influencerpriset 2017, tagna av Maria Wideman)

Veckans poddis är här, och inspirerade av vår lunch i början av veckan där vi satt på exakt samma plats som när vi träffades för första gången för 2,5 år sen pratar vi om den resa vi gjort tillsammans sen den där dagen på Nytorget 6. Alla beslut vi fattat, alla drömmar vi drömt och uppnått, alla livsförändringar som vi gjort ganska så parallellt i våra liv.

Vi avslöjar också att vi är SÅÅÅÅ nära att realisera en av våra absolut största gemensamma drömmar – att lansera ett alldeles eget varumärke! På Drömmis står nu nämligen en pall med ASFINA grejer som vi tagit fram, och som vi snart kan visa upp för er. Det här är något vi velat göra SÅ länge, och äntligen hade vi tiden och pengarna att investera i att förverkliga detta.

Dessutom snackar vi vikten av att fundera kring sitt eget varumärke (oavsett om man jobbar med sociala medier eller inte, det är också något som är himla bra att kika på på ett personligt plan i livet) – och jag surnar till på modebranschen.

Lyssna på avsnittet här, eller sök på ”Josefin och Vanja” i din poddapp för att hitta oss.

Och missa inte att följa med på vår gemensamma Inspirationstagram, för daglig pepp och extra glitter i flödet!✨

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • VARENDA gång jag ser en bild när ni tittar på varandra nu så tänker jag SERIEMÖRDARBLICKEN. Blir så mkt mer underhållande då. 😉

    La Linda 2017-10-19 21:50:34 http://lalinda.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!