NÄÄ, HEFNER ÄR INGEN MAN ATT HYLLA

Hugh Hefner är död. Givetvis är det alltid tråkigt när någon mister livet, men jag måste bara skriva någonting om det fenomen som uppstått iom hans bortgång. Att mänskor till höger och vänster nu hyllar hans livsverk, kallar honom pionjär och talar i beundrande ordalag om det imperium han byggt upp.

Näää, säger jag. En snubbe som blivit stormrik på att exploatera brudar. Som kanske varit den som allra mest cementerat ”idealet” för hur en kvinna ”ska” se ut och bete sig. Som låst in oss i stora bröst, undergiven blick, blont hår och ett Bäst Före-datum på 30 år. Usch.

Lady Dahmer skrev en tänkvärd text om det hela, läs gärna den här.

Fick också några printscreens från Inspirationstagram från min kompis Picklan i går kväll ang Hefner som jag tyckte var tänkvärda. Hon kan min fascination för Marilyn Monroe, och just Marilyns interaktion med Hefner är så rackarns talande. Tack Picklan för att du skickade detta till mig:

❤️❤️❤️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Så väl rutat Vanja- håller med till fullo likaså med Lady Dahmer. Texten om Norma( Marilyn) fick en att få tårar och känna sån ilska mot hur hon och andra kvinnor utnyttjas .. Så jävligt .

    Frida 2017-10-08 10:37:23
    Svara
  • Håller med. Tycker inte heller han var någon att hylla! Såklart alltid ledsamt när någon dör, vem som helst, men att kalla honom pionjär när han i verkligheten stod för objektifiering av kvinnor, är att ta i.

    S 2017-10-06 13:50:41
    Svara
  • Så bra inlägg!!!

    Josefine 2017-10-06 08:12:12 https://www.drottcompany.se/
    Svara
  • Alltså fy fan för gubbslemmet!

    Alla vettiga människor borde ha skramlat någon krona var och låtit henne få vila ifred, åtminstone.

    Karin 2017-10-06 06:57:08 http://www.levareko.se
    Svara
  • KOKAR när jag läser detta. Tack för att du publicerar, och jag fattar inte folks fetisch för denna gamla slappa man i sin urtöntiga vinröda rock, total icke-legend. Han gick inte i bräschen för något vi behöver minnas.

    Cornelia 2017-10-06 00:02:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!