ATT KRÄNGA GRYMMA GREJER MED GRYMMA TJEJER

Upptäckte precis att fabulösa La Linda tagit ett gäng lika fabulösa bilder på vår bloggloppis förra söndagen. Så himla grymma bruttor som var med, här är hela gänget! Fanny, Jossan, Amina, Jessica, Linda, Flora – åsså jag dårå.

Loppisen öppnade kl 13, men redan när jag kom vid tolvtiden var kön utanför rätt omfattande.

När vi öppnade dörrarna blev det smällfullt direkt. Min fina fluffjacka (som jag fick SÅ mycket mail om) var en av de första grejerna som gick. Den hamnade hemma hos ovan sjukt mysiga brutta – Isabel från Umeå!

En detaljbild från mitt bord. Ormskinnsbootsen slank rackarns snabbt de med.

Jessica var min loppisgranne, hon hade SÅ mycket fint att sälja. Så grym stil på denna brutta alltså. Hon har gett sig själv en utmaning att inte köpa ett enda klädesplagg på 365 dagar utan bara använda det hon redan har. Otroligt coolt! Spana in hur det går för henne (och hennes fina stil) här!

Amina hade organiserat det mesta och rattat ihop VÄRLDENS finaste provrum dessutom. Så himla fixig å trixig! Spana in hennes fina Instagramkonto här.

Temat i provrummet gick i lila, så fint!

Grymma Flora var där och krängde både kläder och sin magiska bok Stanna (som jag vet att många av er läst och tycker är FANTASTISK)! Den står på min läslista också.

Ljuvliga Jossan och härliga Fanny! Fanny har hängt en del på Drömmis den senaste veckan, så mysigt. Hon har ett asagrymt matinspokonto som heter Less Carbs som är galet vackert och vääääldigt hungerframkallande. Spana in det här!

Yours Truly – Instastoryandes såklart! Det var en galet härlig söndag. Dels för att man fick träffa alla er som kom, men också för att man fick hänga med ovan grymt driftiga och mysiga tjejer. En så himla inspirerande dag! HEJA brudar som gör bra grejer ihop!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Bra grej att inte köpa köpa köpa. Jag har inget sånt uttalat projekt men lever så ändå. Köper kläder secondhand och inser hur mycket HÄRLIGARE shoppingen och fynden blir än när jag konsumerade hejvilt. Det är något man kan lägga till om 100% avhållsamhet känns omöjligt. Köp secondhand!
    Kram <3

    Karin 2017-09-16 22:07:27
    Svara
  • skulle precis skriva samma som Alexandra, fy tusan vad fint att du länkar så mycket! Mer sånt av alla bloggare tycker jag! Sharing is caring! <3 Du glömde dock nämna den viktigaste insatsen från dörrvakten som såg till att skutan flöt… (det där var verkligen ett skämt). Kram till dig gullis!

    ISA 2017-09-16 21:10:34 http://isabyl.se
    Svara
    • Svar på ISAs kommentar.

      Gulle ISA, så kul att se dig i söndags! Du var en grym (men snäll! ;-D) dörrvakt!

      Vanja Wikström 2017-09-18 13:33:10
      Svara
  • Åh, det var verkligen så himla kul att träffas i söndags. Världens härligaste är du! Och fluffjackan passar sig väldigt bra in i min garderob och kappan likaså 😉 Tack för en underbar söndagsförmiddag! Kram på dig <3

    Isabel Kensson 2017-09-16 15:00:05 http://nouw.com/iisabels
    Svara
  • Älskar att du alltid är så bjussig med länkar till höger och vänster. Älskar, älskar, älskar det! Både för läsarens (min) skull men också för att det säger så mycket om dig. Du är väldigt inspirerande Vanja <3

    Alexandra 2017-09-16 13:13:27 http://alexandrabylund.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!