PINSAMT PINSAMT + LIVET BLIR HÄRLIGARE I EN LILA KAPPA

                                                                             Inlägget innehåller annonslänkar

Nämen! God Måndag på er! Jag kan avslöja att jag inte är riiiiiiktigt lika sprängfylld av skrattig energi som på bilden ovan. I dag är känslan mer den där klassiska överkörd/ångvält, ni vet.

Har haft en sjukt intensiv helg som egentligen inte bjudit på så mycket spännande happenings, men vi har RENSAT SOM TOKAR här hemma. Och det är ju rätt energikrävande. Sen loppis på det på söndagen med sjuuuukt mycket folk (SÅ kul!) som såklart var ASROLIGT, men också rätt energikrävande. Så i dag är jag lite…urkramad, ni vet.

Tänker därför att jag försöker pigga upp såväl er som mig själv med att posta de här bilderna på min LJUVLIGA NYA KAPPA. Som är SYRENLILA…! Älskar, älskar, älskar!

Såg den inne på Grandpa när jag var där för att köpa födelsedagspresent till Niklas, provade den – och BLEV SÅ GLAD. Så det blev ett köp. Denna raring kommer pigga upp mig alla dagar i veckan i höst.

Och nu VET jag att jag gör ett sånt där inlägg som kan vara lite av en pet peeve för några av er – nämligen när man postar många liknande bilder efter varandra. Men jag har en anledning till det. Ska berätta.

Ville såklart gärna ta lite bilder på kappan när jag hade den på mig, för att kunna visa er. Utanför Christoffers Blommor var det LJUVLIGT (solrosor å allt!), och jag kände att ”Här måste vi ta dem!”. Det var bara det att det var FULLT med folk runtomkring som såklart tittade på mig som om jag vore ett ufo när jag stod och poseade, vilket var en smula…pinigt.

Jag brukar försöka ta outfitbilder på någon avlägsen gata där det är minimalt med folk, men solrosorna fick mig att känna ett nästintill TVÅNG att plåta precis just där. Försökte strunta i blickarna så gott det gick och tänka ”Det här är mitt jobb, jag ska iiiinte skämmas!”, och det gick väl helt okej. Bilderna blev därför också bara helt okej, och av den anledningen känner jag mig nu manad att posta ett helt gäng av dem enligt logiken ”Fick jag ingen pangbild får det blir ett flertal småpysare istället”.

Jeans / Gina Tricot
Pjucks / Selected Femme
Kappa / Ganni (finns här i svart och här i grått och här i lila)

Ja men ni förstår ju vilken vardagsglädje det blir att mysa runt i den här i höst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!