EN JÄTTEFLAMINGO OCH EN FINT SNIDAD LIVSTÅRTA

Såhär GÖRGOTT (som jag hade sagt om jag kom från Bästkusten) hade vi det i går.

Vädret kändes ju mer Amalfikusten än Estocolmo, och vi tog vara på de TJUGOFEM (!) plusgraderna ute hos farmor. Pool + sol + jätteflamingo kändes som ett succérecept. Och det var det också.

Jätteflamingon var för övrigt dessutom mycket skojigare än vad man kunde tro. Förutom att man kunde ligga och mysa på den, så kunde man även åka ”racerflamingo”, som vi döpte det till. Den leken gick ut på att la mama tog i av alla sina krafter och puttade ut plastfågeln från poolkanten så att den åkte snabbtsnabbt över vattnet. Sen krockade man i kanten på andra sidan, där la mama tog i ordentligt igen och bjussade på en megasnurr. Och så höll vi på. L Ä N G E.

Sjukt kul faktiskt, även för racermamman. Jag fick sola, bada, bjuda goda ungen på skratt OCH ha kul samtidigt. Inte alltför ofta det händer tycker jag, det där att man hittar en lek som är GENUINT rolig även för mig som vuxen. Men flamingon levererade. Den var liksom så stadig, som en liten båt. Älskar den!

Mellan flamingoturerna byggde vi smålego på pooldäcket. Smålego är mycket hett här hemma just nu.

Ja men ni ser ju vad njutigt vi hade det. Himla fiffigt att ha en svärmor med lyxhus och pool. Tack å bock.

Känner mig överlag så himla nöjd och lycklig över den här sommaren. Jag har verkligen känt mig LEDIG. Det var spännande att se hur mycket ledig jag faktiskt kunnat vara – med tanke på att jag ju inte har kvar GlamMom men att jag däremot bloggat, poddat och instagrammat hela sommaren.

Och med endast en dag kvar av fem veckors semester, så är summan av kardemumman att jag VERKLIGEN känt mig ledig. Att ha bloggat, poddat och Instagrammat de här veckorna har verkligen bara varit roligt – och inget som jag känner varit kravfyllt eller skapat stress. Fint att det blev så, och att kontentan alltså är att jag nog har snidat till den där livstårtan rätt så bra. Äntligen.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Ser helt fantastiskt ut! 😀

    Amanda 2017-08-17 16:15:29 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Har längtat efter en uppdatering om hur det går med livstårtan! Kanske börjar blir dags nu med höstlöften och livstårta? Ni kan väl följa upp detta i podden om hur det går med era (ljuvliga) livstårtor? Tack:)

    Katja 2017-08-13 15:42:26
    Svara
  • Gud vad härligt det låter och vad skönt att du hittat ett tempo som funkar för dig på sommaren! <3

    Wilma 2017-08-13 09:40:22
    Svara
  • Härligt! Och älskar konceptet att ni får en egen vecka var, jag har också ett ”ensam-behov” så nästa år ska jag nog försöka införa det också 🙂
    Den rosa handduken på bild, vart är den ifrån?

    Sofie 2017-08-13 07:34:22
    Svara
  • Det ser virkelig helt fantastisk ut!!! NYT siste dagen med fri – og så gleder jeg meg til å følge deg videre i høst! 😀

    Erica 2017-08-12 21:58:25
    Svara
  • Åh så fint att läsa #goal till en annan sommar för min del!!

    Och nu såg jag ju ditt halsband.. Hehe <3

    Karin 2017-08-12 21:06:23
    Svara
  • Ser ut som en härlig dag

    Joanna-Livet med psykisk ohälsa 2017-08-12 20:30:45 http://www.joannahalvardsson.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!