HÄNG MED PÅ TANTRASEX-WORKSHOP!

Det e onsdag – det betyder PODDIIIS såklart! Och då jag och Jossan var på tantra-workshop (!) i måndags kväll så handlar en stor del av avsnittet om detta. Om hur FANTASTISK kvinnokroppen är, och hur vi alla borde bli bättre på att lära känna den för att kunna uppleva allt magiskt den har att bjuda på.

Visste ni till exempel att en kvinna kan få 7 (ja SJU!) olika typer av orgasmer? Klitorisorgasmen är alltså bara en, och dessutom den minst intensiva. Att få orgasm via livmodertappen är tydligen the holy grail of orgasms, och känslorna en sån framkallar kan hålla i sig i timmar, dagar, veckor.

Men tantra handlar inte bara om sex, såklart. Att gå på workshoppen var otroligt intressant, lärorikt – och spirituellt. En upplevelse på många plan och jag lärde mig en hel del nya saker (både fysiska och psykiska) om mig själv. Lyssna på poddisen så får ni höra!

 

Följ oss på Inspirationstagram här!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Vilket avsnitt! Hade jag bott i/närmare Stockholm hade jag bokat upp mig på nästa kurs direkt. Tantra låter ju verkligen som något som får en att må riktigt bra! Har även börjat lyssna på Lisa Ekdahls sommarprat sedan du tipsade om det och jag blir så himla inspirerad till att bara äga livet när jag lyssnar på hennes ord. En fantastiskt människa och inspiratör! <3

    Amanda 2017-08-10 18:23:38 http://prylarochpryttlar.wordpress.com
    Svara
  • Jag lyssnade på poddisen idag på tåget och blev sååå intresserad av tantra att jag nog måste utforska det lite mer hehe.
    Förövrigt medans jag lyssnade på podden, så började jag tänka på hur mycket du och Jossan ändrat på mig till det bättre. Jag har jobbat mycket med mig själv under senaste åren och ni har varit en stor del av det sedan ni började podda. Er pepp är som värsta medicinen mot dåligt humör och dålig energi! Jag hoppas ni aldrig slutar med att sprida er magiska energi <3

    Lise 2017-08-09 19:08:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!