SNART GÅR STARTSKOTTET FÖR MIN ENSAMMA VECKA

Jehupp. I dag är sista dagen här hos mamsen, för både mig och Igster. I eftermiddag kastar jag in honom på tåget mot Göteborg, där hans pappa fångar upp honom (på tåget alltså, inte i Götet). Någon timma senare kommer jag själv att befinna mig på ett tåg i motsatt riktning, för att landa hemma i kväll i en tom lägenhet. För en ENSAM VECKA. Magiskt.

Ser inte jättemycket fram emot ensamheten än dock, lever i nuet och njuter just nu av de sista timmarna med min goda, goda unge. Min goda unge som jag fått vakna bredvid, hänga med hela dagarna och sen somna med igen på kvällen.

Att få ha TID när man umgås med sitt barn är för mig nyckeln till att det ska bli riktigt, riktigt bra. Ni vet – när man verkligen har möjlighet att ge sig in i alla lekar, kittlas så länge man orkar och göra precis det som faller en in. Bada, ha glasspicknick, fiska abborrar i poolen (blev inte så många napp men det var vääääldans skoj), kela med Missan, läsa bok, lägga pussel.

Så fint (och skönt!) att jag verkligen upplever att jag HAR TID den här sommaren. Så har jag inte riktigt känt förut, när jag fortfarande var involverad i GlamMom. Då hade jag för mycket, nu har jag lagom. Och kan dessutom dra ner lagom till lite och för första gången ha en riktig sommarSEMESTER. Gött.

Och förresten! TACK så in i BÄNGEN än en gång för alla svar på ”Vilka är ni?”-inlägget! Så kul att det fortfarande trillar in svar, BÄSTA semesterläsningen EVER. Har plöjt ett gäng kommentarer i sängen varje kväll innan läggdags och myyyyyyst.? En sammanställning är på g, ska bli så himla kul att göra ett inlägg om ER, så att även NI får lära känna varandra bättre.

Tack också för alla kommentarer på mitt förra inlägg. Känns alltid lite småkämpigt att lämna ut mindre härliga sidor av sig själv, så det är fint att få höra att en del av er känner igen sig i min problematik. Vi får kaxa till oss tillsammans!??

När jag sitter på tåget tillbaks till Estocolmo ska jag kirra ett samlingsinlägg där ni får se allt mysigt vi pysslat med här hos mamsen. Nu ska jag ut å njuta av mina sista timmar på EN HEL VECKA (!) med min goda, goda unge.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Man ser lyckan i dina ögon! Och det är så skönt att se igen efter många hektiska år…

    Katja 2017-07-31 17:23:56
    Svara
  • Hej!

    Såg detta klipp och tänkte på din killes sömn. Vet att ni inte vill ha tips men skickar detta iaf för det verkar väldigt intressant.

    Malin 2017-07-31 16:35:52
    Svara
  • Høres ut som et supert opplegg dere har laget! Deilig å virkelig få være tilstede for sitt barn i ferien, men samtidig deilig å få være alene. Blir det is og girls og annet mums? Kos deg masse! Virkelig fortjent!!! Jeg hygger sammen med mitt tantebarn noen dager alene. Det er så skjønt!

    Erica 2017-07-31 14:51:33
    Svara
  • Så härligt det med tiden som du skriver om, att du känner att du har tid, det är så himla viktigt!

    Josefine 2017-07-31 13:15:42 http://direktflytt.se
    Svara
  • Hur har Niklas vecka varit. Varit någon skillnad på sömnen när han varit helt ensam hemma. Berätta gärna.

    Sömnlös 2017-07-31 09:15:06
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!