HEMMA I ESTOCOLMO VAR DET FORDONENS DAG, TYDLIGEN

Hemma! I natt kom vi hem efter en ruskigt behaglig resa med ett kiddo som sov sig igenom flygplan nr 1 och Frostade sig igenom flygplan nr 2 (filmen Frost har setts så många gånger i det här hushållet att det blivit ett verb: ”Vill du Frosta?”).

Så VANSINNESSKÖNT att det funkar så himla bra att resa med Iggy numera. Det är i princip bara mysigt. Han tycker det är så kul och är därför på rackarns gott humör hela resan. Och då är ju liksom ingenting jobbigt.

Denna första dag hemma i Estocolmo har vi hunnit med rätt mycket. Käkat frulle på (ja, säg det nu i kör:) Urban Deli, ätit stans godaste bacon- och getostomelett på Babylon, lekt i skejtparken, åkt dubbeldäckare (sightseeingbussarna som ränner runt här i stan som Iggy är så fascinerad av), ätit mjukglass med strössel utanför Skansen (för dyrt att gå in tyckte la mama efter att hon upptäckt att sightseeingbussen kostade TREHUNDRA PIX), åkt spårvagn, provkört två bilar och en minifyrhjuling inne i en bilaffär (TACK snälla tjej som jobbade därinne och som lät en salig Igster gå loss bland alla fordon???) samt lekt sjörövare så det stått härliga till här hemma.

Springcykel OCH sparkcykel har vi också hunnit med att åka. Helt klart fordonens dag, detta. Men. Även om vi är hemma i Estocolmo nu, så finns det ju fortfarande SÅ mycket som jag vill visa er från Portugallien. Så här i el bloggo kommer vi befinna oss där i några dagar till.

De massiva bildbombsinläggen tar fart i morgon, ses då!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Vad skönt att det går så bra att resa med Iggy!

    Josefine 2017-07-19 12:39:00 http://svenskatrappsteg.se/
    Svara
  • Älskar vardagsrumsmattan! Ska beställa en likadan och undrar bara om ni har färgen cremevit/mörkbrun eller vitgrå/grå? Tycker ert vardagsrum är sååå fint, inspireras mycket av din inredning! Kram Elsa

    Elsa 2017-07-19 10:30:01
    Svara
  • Åh vilken underbar klänning! Vad heter den? Letat runt på ellos utan lycka! Kram!

    My 2017-07-18 21:34:21
    Svara
    • Svar på Mys kommentar.

      Hittas här kram! https://www.ellos.se/ellos-collection/maxiklanning-med-knyt-i-midjan/1035997-02

      Vanja Wikström 2017-07-19 00:06:23
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!