VÅR URBANA DJUNGEL VÄXER FRAM

Ja men hej! Som ni vet befinner jag mig i Portugallien, men tills dess att jag hunnit ta några fräsiga bilder och kunnat kirra ett inlägg tänkte jag roa er med detta. För förutom att vi fick upp gardinerna häromdagen, så fick vi även upp nåt annat. MVG nu till de av er som ser vad det är.

Ja men såklart är det denna ampel! Hittade den på Indiska för ett gäng veckor sen, men fick inte upp den på väggen förrän nu.

Älskar att den är dubbel så att man får plats med två växter.

Myshörnan växer fram! Vi vill att det ska bli en verklig djungelkänsla här, och nu börjar vi komma på god väg tycker jag. Har också hittat den optimala mattan som ska ligga i andra änden av rummet (den del ni inte får se eftersom den är KAOZ). Tror att den här kommer bli hur fin som helst där, under ett matbord i slitet trä. Vad tror ni? Gillar ni den? Vi är sugna på färgen Elephant Grey i så fall.

Veckan efter att vi kommit hem från Portugallien är det kirra lyan-dags. Då ska vi fixa allt som fixas kan. Längtar! Längtar också tills elementskyddsbygget kommer igång i augusti. Stör mig nåt infernaliskt på våra fula element.

Hej så länge från mig och Katten Jansson, i nästa inlägg möts vi i Portugallien!☀️

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • ÅÅh vad härligt med så mycket grönt! 😀

    Cornelia Granslätt 2017-07-09 21:16:52 http://www.devote.se/corneliagranslatt
    Svara
  • Är det en ”blomlåda” ni har lagt böckerna i? Hursomhelst är den jättefin! Var har ni köpt den? 🙂

    Martina 2017-07-08 23:33:58
    Svara
  • Gillar mattan starkt?
    Älskar den ni har i vardagsrummet från Ellos med. Har länge tänkt köpa den, får väl bli snart innan den går ur sortimentet eller ngt ?
    Vilken storlek har ni på den i vardagsrummet?
    Kramis

    Malin Svensson 2017-07-08 08:37:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!