PORTUGALLIENPEPP, SILVERDARLINGS & KISSNÖDIGHETSLOOK

                                                                                          Inlägget innehåller annonslänkar

HAPPY F*CKING FRIYAY Y´ALL! Här står jag och e kissenö…nääääh! Vi börjar om: Här står jag och e SUPERTAGGAD (looken kan ibland förväxlas med kissenödighet, I know men så gullig ju?)! I dag är ju dagen då vi officiellt går på SEMESTER, och kl 09.55 i dag kliver hela lilla familjen på planet till Portugallien, HURRA!

Nu väntar 10 dagars MYZ  – som dessutom fick en väldans härlig bonus för någon dag sedan. Då bokade nämligen Jossan OCKSÅ biljetter till Portugallien, så hon och hennes kille Chrille kommer och bor med oss i Villa M söndag till torsdag. HUR rackarns härligt?? One big happy clappy family!

Som ni ser smyger jag in lite Momspobilder i det här inlägget, tänkte att vi förenar lite semesterPEPPPPP med klädinspo. Är för övrigt oförskämt nöjd med mitt hår. TACK för att ni tyckte till och sa att jag skulle behålla det blonda. Det känns verkligen SÅ fint, de luriga hårfärgerna får ta en liten paus.

Jeans / Dr Denim (modellen heter Nora, jag har dem i en massa färger. Ni hittar ljusblåa här för den som e pepp).
Topp / Gina Tricot (egentligen en klänning men jag klippte av den till en topp).
Blombutik / Min underbara granne Bladverket.
Fotograf / Bästaste syster Mini fick ställa upp den här gången.

Tycker Ginaklänningen (som numera lever sitt liv som en topp) är så fin i ryggen.

Och kolla härå! Unn, unn. Har spanat in dessa silvriga darlings varenda dag de senaste veckorna eftersom vi passerar Swedish Hasbeens-butiken på väg till Iggys föris. Och nu har jag äntligen slagit till, så rackarns SATAN I GATAN-snygga tycker jag.

Precis min typ av klackar; chunky och lite klumpiga. Fast på ett himlans snajdigt sätt. Från Swedish Hasbeens som sagt, här finns de i naturfärgat samt svart läder om någon tycker att silver är lite too much. Dessutom på rea för nästan halva priset. Silvervarianterna hittar ni här, också på rea, bra va??

Älskar. Dessa. Pjucks.?

Nästa gång vi hörs är jag alltså i Portugallien. Tidsinställer dock ett inlägg till er som dyker upp inom kort, så att det finns något här i el bloggo medan jag flyger å har mig. Tänkte att det får bli ett till inredningsinlägg (KUL att ni är så taggade på dem!). Kommer snart alltså.

Ha en riktigt happy clappy Friyay ni med nu hörrni, så hoppas jag kunna bjussa på lite solsken i el bloggo de kommande tio dagarna!

SparaSparaSparaSparaSparaSpara

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Blusen (fd klänningen) är jättefin! När du klipper av sådär, håller du på och syr då också? Annars fransar den väl bara upp sig och får en himla kort livslängd?
    Ha en skön resa!

    Karin 2017-07-09 10:49:39
    Svara
    • Svar på Karins kommentar.

      Är det toppar som jag har instoppade så klipper jag bara, men det brukar inte fransa sig så farligt faktiskt. Klipper alltid av jeans å klännningar och då tycker jag bara det e fint med fransar. Känns lagom skrufsigt liksom. Ytterplagg å mer skräddade plagg lämnar jag dock in till skräddaren.

      Vanja Wikström 2017-07-10 00:41:12
      Svara
  • Hoppas ni får en underbar resa och får njuta av god mat, härligt väder och massa kärlek!! ??? Hur mysigt att jossan och hennes kille kommer och hälsar på er, lovely!! Kram på er ?

    Sandra Hedman 2017-07-07 20:59:08 http://nouw.com/sandrahedman
    Svara
  • Åh detta inlägg satte tonen på min fredag?
    Superpepp fredag! Tack?
    Hoppas ni får en härlig resa! Å hoppas på en super härlig podd från Portugal kanske?!
    En annan sak jag måste tacka eller inte egentligen haha är upptäckten sv exotic snacks… aj så farligt..?

    Jenny 2017-07-07 09:21:45
    Svara
    • Svar på Jennys kommentar.

      SÅKLART det kommer en Portugalpoddis! 😀 Och oooops! Sorryborry att jag fått dig hooked på ES… #SorryNotSorry ;-D

      Vanja Wikström 2017-07-08 23:36:26
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!