NU ÄR VI SÅDÄR STOLTA IGEN

                                                            I det här inlägget förekommer reklam för Babyloonz

Nu är det Stolt Så In I Bängen-läge här i el bloggo igen, för nu har vi precis lanserat Babyloonz allra senaste barnprogram – ”Josie & Nani”!

Josie & Nani handlar om en björn (Nani) och björnens kompis (Josie) som bor tillsammans uppe i en trädkoja. Ovan bilder är från den tecknade vinjetten…

…men i själva programmet är karaktärerna ”på riktigt” (eeehh, hur en mjukdjursnalle nu kan vara ”på riktigt”, men ni hajar va?) vilket är SUPERKUL! Vårt första ”live action”-program, som det tydligen heter på tevespråk när det är riktiga mänskor  i programmen istället för animerade karaktärer.

Tycker också att det är en så himla fin historia bakom hur den här serien blev till. Så fin att jag tänker skriva ett eget blogginlägg om det, för det är en inspirerande story på alla sätt å vis. Men i korthet kan man säga att Josephine (uppe till vänster) är en rackarns driftig ung dam. Och tack vare att hon mailade Niklas med en förfrågan om att få göra praktik hos honom för något år sen, och tack vare att han såg potential i henne, så tog projektet ”Josie & Nani” form. Mer om detta i ett eget inlägg inom kort.

Och nu har vi alltså producerat fem pilotavsnitt som kommer släppas på Babyloonz YouTube-kanal de kommande veckorna. Vi är superstolta över serien, och hoppas kunna göra många fler avsnitt i framtiden med en betydligt större budget.

De avsnitt som finns ute har tagits emot enormt fint, och vi känner verkligen att ”Josie & Nani” har landat väldigt bra i en massa familjer redan. Det märks på alla mail, kommentarer och DM vi får. Fantastiskt.?

I varje program vill björnen Nani ”kolla foto”. Fotona är från olika utflykter Josie och Nani gjort tillsammans.

I ett program är de vid sjön och matar änder. Eller ankor, som Nani säger.

Programmen går i ett medvetet lugnt tempo och handlar om små, vardagliga händelser. Det är få klipp och barnen som tittar engageras att interagera med Josie och Nani på olika sätt.

De som tittar får också lite ordförståelse och stavning på köpet.

I slutet på varje avsnitt sjunger de ”Hejdå-sången”. Lite kuriosa är att det är jag som gör rösten till björnen Nani. Nåt som ni som hängt med på Insta Stories har fått se ganska mycket av, när jag försökt ”hitta min inre björn” i diverse ljudstudios.?

Än så länge finns två avsnitt uppe på kanalen. Ett om ankor och ett om fotboll. Tre till kommer inom kort. Hoppas ni och era kiddos gillar programmen! Om ni gör det – lämna GÄRNA en kommentar på YouTube-klippen.

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Hej!
    Jag är personlig assistent åt en underbar liten person som fullkomligt älskar josie och nani, alla 5 avsnitt spelas minst en gång varje dag och ofta går även nanis värld efter dom.
    Vill bara säga tusen tack för dessa fantastiska program som gör min person så himla glad ❤️

    Linnea 2018-08-29 16:50:11
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

      HUR magiskt?! Tack så enormt mycket för denna guldkommentar, sån enorm pepp! Och krama den lilla personen extra mycket rån mig och Niklas!

      Vanja Wikström 2018-10-10 23:32:05
      Svara
  • Mina barn 2,5 och. 7 år. Hittade detta program på youtube ovh de Älskar Nani och Josie. Lite sent men BRA JOBBAT

    M 2018-08-16 08:50:08
    Svara
  • Min ettåriga son ÄLSKAR Josie o Nani❤ vi hoppas på fler avsnitt snart ?

    Sara 2017-09-05 15:05:32
    Svara
  • Rkktigt bra barnprogram.
    Det kommer bara bli mer och mer populärt ju fler som upptäcker det.
    Dotter på 1,5 älskar det.

    Martin 2017-08-07 09:02:45
    Svara
    • Svar på Martins kommentar.

      Men åååå, TACK Martin! Nu blev vi extremt glada här i soffan. Ska hälsa massor från en stolt och glad Niklas också! Otroligt kul att du/ni uppskattar programmen. Tipsa gärna vidare till andra päron.

      Vanja Wikström 2017-08-09 22:47:30
      Svara
  • Härligt tycker jag och min 2-årige son, som såklart bara ville se meeeer! ? lite ”Anki & Pytte”-känsla som var ett av mina favoritbarnprogram när jag var liten. Tycker verkligen om att ni har lite lugnare program och pedagogiska. Tummen upp ??

    Josefine 2017-07-03 19:51:08
    Svara
    • Svar på Josefines kommentar.

      Å vad KUL att han gillar, och underbart med Anki & Pytte-referensen, den fanns helt klart med i våra tankar när vi tog fram Josie & Nani. Iggy ÄLSKADE Anki & Pytte, och nu älskar han Josie & Nani, så fint!

      Vanja Wikström 2017-07-04 09:21:33
      Svara
  • Så kul!!!

    Josefine 2017-07-03 09:56:01 http://daystyle.se
    Svara
  • Dottern på 1,5 gillar detta skarpt! Super mysigt program! Men svara gärna på min kommentar på Youtube, vad avslutar ni introsången med?.. ”med…..?” jag har fått för mig att de är varsin superarm, är det rätt?

    Sofia 2017-07-03 07:20:46
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Ja, det är inte så lätt att höra 😉 Hon sjunger: ”Här finns Josie och Nani, med varsin superarm”. Det är nämligen så att Josie har en medfödd skada i ena armen som begränsar hennes rörlighet och det ville vi omfamna! Vi vill hylla alla personliga egenheter och normalisera dem, så barn som föds med liknande problem ska känna sig bättre helt enkelt. Det är något som kommer förtydligas i framtida avsnitt.

      Niklas 2017-07-03 11:26:22
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!