DET ÄR MAGISKT ATT FÅ BARN, MEN DET ÄR OCKSÅ SKITJOBBIGT

(Bild: KajsaCharlotta.se)

Ni vet ju att jag och Niklas upplevt det som väldigt tufft att få barn, framförallt för relationen. Det är magiskt fantastiskt också (såklart, känns som att man måste ha en disclaimer när man berör detta ämne? #stigmatiserat), men att prata öppet om att det kan vara jävligt kämpigt att bilda familj känns SÅ viktigt.

Det här är alltså ett ämne jag känner starkt för, så när Ditt Barn Och Du frågade om jag kunde tänka mig att berätta lite om hur det varit för oss att få barn, sa jag såklart JA! I intervjun berättar jag om hur jag ser på familjebildning och föräldraskap, ni hittar den här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Känner också att det kan vara ganska jobbigt ibland. Det är inte ens barn som är jobbig utan alla omställningar runtomkring att få barn. Som sömnbrist och att ens barn har 10 gånger mer energi än en själv. Det är fantastiskt att få bli förälder, men en måste våga säga att det är jobbigt ibland. ❤

    Evelina 2017-07-03 18:28:12 http://evelinaostlund.se
    Svara
    • Svar på Evelinas kommentar.

      Helt rätt, det är omständigheterna som förändras som innebär att det blir bökigt. Klokt sagt.

      Vanja Wikström 2017-07-04 09:22:02
      Svara
  • Vackra Vanja! Din prickiga kjol på instastories! Såå fin. Får man fråga vart du köpt den?❤️

    Marie 2017-07-02 16:56:13
    Svara
    • Svar på Maries kommentar.

      Gulle, tack! Den är från H&M, köpte den för kanske två veckor sen så borde finnas kvar. Kram! 🙂

      Vanja Wikström 2017-07-02 22:21:01
      Svara
  • Känner så igen mig! Jag har en dotter som är ca 1 år yngre än Iggy. Som vi slet första åren med sömn… försökte lägga henne 19,20.. skrik & gråt och läggningar som tog timmtals. Innan man inser att de inte är trötta och ska sova runt 21/22.
    Man får helt enkelt prova sig fram i föräldraskapet.

    Kristin 2017-07-01 21:31:45
    Svara
  • Oj vad jag instämmer i det där med sömnbehovet, eller bristen på det snarare, shit vad vi slet vårt hår och kände oss usla. Tills det att vi insåg att behovet av sömn inte är lika stort hos vår unge, helt enkelt. Hon slutade sova dagtid vid 2 års ålder och hon jämnar ut sömnen över en- eller två veckors tid, absolut inte var- eller varannan dag som en ”hör talas om”.
    Kram

    Karin 2017-07-01 19:02:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!