DAGENS MOMSPO GOES MIDSOMMAR

                                                                                          Inlägget innehåller annonslänkar

Såhär snajdig var jag i förrgår. Älskar, älskar, ÄLSKAR den här klänningen! Måste vara det PERFEKTA småblommiga printet? Tror ni som hänger med på Insta Stories tyckte det också, för sjutusan vad mycket frågor det damp in om var man kunde hitta denna rara ärta till klänning. Tycker därför att den förtjänar ett alldeles eget Momspoinlägg.

Klänningen kommer från ett märke som heter Line of Oslo. Den är rackarns tunn dock, så jag bar den med en svart trikåklänning under för att slippa bjussa på lite för mycket av det goda.

Väska från Ellos som är min favorit just nu eftersom den är stor nog att svälja min dator. Toppen jobbväska, med andra ord.

Och kolla härå – hoops! Det var länge sen, för min del. Har nog inte haft hoops i öronen sen Jenny From The Block var på tapeten. Men nu känns det härligt igen. Dessa är från Sophie by Sophie.

På fötterna satt som vanligt mina Birkenstock. Shitoberto vad jag använt dessa alltså. Får typ ANSTRÄNGA mig för att inte ha dem på mig helahelaheeela tiden. Men så blir det ju när något är skitsnyggt OCH tokbekvämt på samma gång. Man vill liksom inte trampa runt i nåt annat. De passar till allt dessutom. Är sugen på att köpa likadana i silver också. Hmmm.

Trivs så bra i den här klänningen att jag tror det får bli min midsommaroutfit. Om vädret tillåter. Annars får jag väl kränga på mig ett par jeans under, och en skinnpaj över. Blir bra det med. Håller tummarna för att både vi och ni får en ljuvlig midsommarhelg!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!