Fredagsunn!

Jag har FREDAGSUNNAT mig, och för en gångs skull innebär det inte att jag köpt en orimligt stor påse saltlakrits. Nej, jag gick loss inne hos Caroline Hjerpe som gör crazy bananas-fina smycken. Hon har sin fina lilla butik bara ett stenkast från Drömmis, men jag ”hinner” liksom aldirg slinka in. Men nu har jag faktiskt knutit ihop ett helt gäng av alla röda trådar som ska kirras inför Bali, så i dag TOG JAG MIG TID.
Jag blev kär i typ tusen grejer, men slog till på ringen med sten ovan till vänster. (Den andra har jag fyndat på Stadsmissionen för någon hundring.) Tyckte den var så vansinnigt fin, och det var love at first sight. Köpte en extra silverring också, att ha under ringen med sten. Då blev det om möjligt ännu finare tycker jag.
Är på jakt efter fler fina silverringar (några av dem jag har varje dag är oäkta så jag vill gärna byta ut dem, avskyr att bli grön om fingrarna), så det var perfa att slinka in hos Caroline. Tänker att jag kanske kan hitta fler favoriter på Bali.
Hoppas ni har en ljuvlig fredag förresten. Själv har jag ÄNTLIGEN fått göra nåt som jag längtat efter sååå länge, nämligen pimpa min dator med fina stickers. Det blev SÅ fint! Ett riktigt pysselinlägg med resultatet kommer senare i dag. Kram så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Åh så fina naglar 🙂

    Madde / Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna 2017-02-24 22:21:44 http://www.saramadeleine.se
    Svara
  • Men åååh vad fina! Och du, vilka FANTASTISKA naglar! Var har du köpt nagellacket? 🙂
    Bästa vanja, ha en underbar helg! <3 <3

    Ida 2017-02-24 19:29:20 http://devote.se/idanyborg
    Svara
  • Men wow vilket snyggt nagellack!!! (Och ringen såklart!) Är de gjorda på salong eller är det ett lack en själv kan unna sig?

    Ps. Vill också tacka för att du inspirerat mig till att inte tvätta håret så ofta. Inte riktigt uppe på din nivå ännu men har hittills klarat i alla fall en vecka utan att jag känt mig ofräsch (tvättade tidigare åtminstone var tredje dag). Ds

    Maria 2017-02-24 19:24:59 http://None
    Svara
  • Åh vilka kalasfina smycken de har, tack för tipset <3

    2017-02-24 15:33:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!