Rackarns rolig dag!

Processed with VSCO with b5 preset

Hallå hörrni, i dag var en riktigt rolig dag! Kolla kolla här ovan vilken otroligt skön böna jag fick hänga med, till exempel! Fräsiga Frida behöver väl ingen närmare introduktion misstänker jag.

Men nu tar vi dagen från början, för den inleddes på ett himla fiffigt vis. Nämligen med…

 

glammom-kontoret-vanja-wikstrom

…julavslutningsfrulle på Glammisoffice! Glömde bort att plåta (var upptagen med att MUMSA!), så dessa två snappisar får duga som illustration.

Över mackor, pålägg, kaffe, juice och bubbel (vi gjorde Mimosas!) pratade vi, skrattade vi – och grät en skvätt. Som så ofta på Glammisoffice var det mycket känslor – och mycket PEPP! 2017 alltså, shitoberto vad KUL det kommer bli! Alla glammisar har så roliga projekt på gång, så himla glad för allas skull.

Känns som att GlamMom blivit lite av en plantskola för fantastiska brudar som sen drar ut å KROSSAR i arbetslivet. På ett bra sätt alltså. He he.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Efter frullen slank jag hem å fixade lite, för jag skulle ju få finbesök. Runt tvåsnåret ringde fräsiga Frida på dörren, och sen hade vi en väldans mysig eftermiddag – med Igster som bonus!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vad pysslade vi med då, kanske ni undrar? Jo – Frida intervjuade mig för tidningen Mama. Fräsi fräsi!

Resultatet av dagens eskapader kommer i tryck i februari tror jag. Ni kan såklart lita på att jag kommer skryta – ehhhh…jag menar skrika det från hustaken när numret finns ute!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Frida och Iggy blev riktigt bra kompisar.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Vi pratade skönhet – och bondade över det faktum att vi båda är såna där mänskor som inte tvättar håret oftare än var tionde/fjortonde dag. Roligt att äntligen träffa någon som har liknande rutiner på den fronten.

Jag möts ofta av ett ”Vaaaaa?!” när jag berättar hur ofta (eller hur sällan kanske jag ska säga) jag tvättar håret, så det var kul att hitta min jämlike he he. Extra kul att denna jämlike ju alltid är extremt snygg i håret, att tvätta det sällan verkar vara ett framgångsrecept!

 

Processed with VSCO with hb1 preset

Det togs också en hel del bilder, och Iggy var så sjukt duktig! Alltid lika nojigt det där tycker jag, när man ska plåtas med sin unge. Man har ju liksom ingen aning om vad kiddot kommer vara på för humör, så det var skönt att det gick så bra. Hoppas hoppas att bilderna blev bra, vore såklart SÅ kul med lite fina bilder på oss ihop.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

När vi var klara blev han dock väldans pömsig. Morfar och Pia som fiskade upp Iggy efter intervjun för att barnvakta lite hade allt sjå i världen att hålla honom vaken.

En bulle på Café String funkade ett tag, men sen slocknade han helt tvärt på stolen. Eftersom även den kortaste av lurar kan inspränga vårt lilla barn med ofantliga mängder energi, kan vi nog se fram emot en sen kväll i kväll. Inte tokbra tajmat då jag är helt slut, och Niklas hade en mardrömsnatt och sov nada. Men men, det blir nog bra. Inget att göra åt såklart.

 

Processed with VSCO with hb1 preset

All in all en väldigt fin dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Hej! undrar vart den randiga polotröjan är inköpt? 🙂

    elin 2016-12-23 01:22:58 http://None
    Svara
  • Hej, undrar var du köpt din stora fina tavla?

    Annika 2016-12-22 16:39:24 http://None
    Svara
  • Kan du inte berätta mer om håret? Har du haft en avvänjningsperiod? Hur funkar det? Använder du torrschampo? Blir det inte fett av olika hårprodukter? Hur stylar du? Blöter du håret när du duschar/sköljer ur? Osv… /en som vill tvätta sällan!

    Agnes 2016-12-22 14:02:40 http://None
    Svara
  • Hehe, vi har samma unge -en gnutta sömn mellan tidig morgon och kväll innebär sen natt. T.om. när ungen är sjuk. Inga undantag.. Som precis just nu, barnet har någon typ av mild magsjuka, vaknade astidigt pga bajs, sov vid lunchtid och dansar nu järnet här bredvid trötta föräldrar… 😉 Så! Vi rattar vakna ungar båda i Sthlm och på Öland denna kväll. Pepp till er <3

    Karin 2016-12-21 21:37:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!