Gårdagen i bilder

vanja wikströmDags för ett riktigt rackarns VARDAGSINLÄGG tycker jag! Så förbered er på MASSIV BILDBOMB från gårdagen, för nu åker vi!

 

fikabarenJag inledde dagen med gofrulle tillsammans med min älskade dator på ljuvliga Fikabaren. Älskar det stället. Snyggt som satan, ALLTID riktigt bra kaffe (VARENDA GÅNG!) och sjukt trevliga snubbar som driver det. Full pott helt enkelt!

Jag mumsade i mig havregrynsgröt med rostade pecannötter, blåbär, banan och kanel, ett kokt (ekologiskt) ägg – och en latte. Mums!

 

honung på gröten Och nu ska ni få ett bonustips från coachen – häll honung på gröten om ni inte redan provat det. SÅ smarrigt! Särskilt i kombination med banan och blåbär. Ett annat tips är att mosa ner banan i gröten medan man kokar den också, blir supergott.

 

xEfter att jag frullat klart och svarat på lite mail mellan tuggorna, gick jag och kirrade naglarna. Mina naglar är papperstunna, och dessutom stöter min kropp ifrån sig (jo, på riktigt!) nagellack – så att shellack/gelish uppfanns var väldans kul för mig. Först då kunde jag börja bära nagellack som SATT KVAR.

Är nu fullkomligt beroende av detta, testade för två år sen och har gått på salong varannan vecka sen dess. Vardagsglädje deluxe!

 

naflar Blev SÅ nöjd med färgen jag valde. På bilderna ser den svart ut, men den är egentlig mörkgrå. SÅ höstigt och SÅ fint! Får ibland frågor om vem jag gör naglarna hos, och jag går till ett klassiskt hål i väggen här på Söder. Det heter Kim´s Nails och hon som gör naglarna är snabb, noggrann och duktig – och lyckas ALLTID hitta tid samma dag, oavsett när jag ringer. Nåt som är extremt värdefullt för min del. Kostar 350 pix.

 

viktoria gustafsonNär jag hade fått fina tassar slank jag till glammisoffice för att jobba undan. Det var tomt så när som på glammis-Picklan, som ju också är en av mina absolut bästa vänner. Eftersom vi knappt setts på hela sommaren (hon är en av de där lyckliga som har ett hus på Gotland där hon huserat i fyra veckor) kan jag väl avslöja att det inte blev så himla mycket jobb gjort.

Vi pratade, pratade, pratade och pratade. Underbart! Sen slank jag och…

 

flfl…köpte lunch till oss på fantastiska FLFL (grymt bra falafel, min favorit är den som också har halloumi i sig), och sen satt vi och åt – och pratade, pratade och pratade lite till.

 

clDet är ju för övrigt Picklan som gjort mina fantastiskt fina I G G Y-örhängen som jag ALLTID har på mig. Här ser ni ett G. Hittas här för den som blir pepp!

 

x vanja wikström espritEfter att vi pratat klart (ibland är det viktigare att få prata än att jobba) hade jag ett möte inne i stan, så jag slank dit. Jag fick spana in Esprit´s höstkollektion, och hittade en massa fint! Här ser ni en ljus kavaj/jacka som var så himla snygg.

 

vanja wikströmDen här ljusa kappan föll jag också som en fura för. Glömde ta bild så får sno en från snappis.

 

vanja wikströmMen det här att bära ljust alltså! Det ska jag göra mycket i höst, tycker det är så himla fint med ljusa ytterkläder.

 

xMina favoriter ur kollektionen! Den fluffiga kappan längst fram var nog det plagg jag tyckte allra allra bäst om. Ni ska få se den på:

 

vanja wikström ljus kappa espritTycker inte att bilderna riktigt gör den rättvisa, men OJ vad ni kommer få se mycket av den här i höst! Så himla gossig också – och lurvig! Man kände sig som en enda stor (fast het!) teddybjörn, typ.

 

vanja wikström ljus jacka espritJa ni ser ju. MYZ.

 

xEfter mötet gick jag på ett event för Stylein och Max Factor. Jag tackade alltid nej till såna här grejer tidigare, just för att jag aldrig hade tid. Men eftersom bloggen/podden/Insta/YT osv nu blivit mer och mer av mitt heltidsjobb känner jag att jag har mandat att tacka ja – och att det faktiskt är viktigt.

För på event knyter man kontakter, man nätverkar – och har dessutom sjukt trevligt i härlig miljö. Win win win liksom!

 

xSå jag snaskade i mig en hel del god plockmat…

 

x…jag sprang in i grymt sköna Sara Che (som jag lärde känna i Köpenhamn nu senast) och hennes gulliga kompis Tahira

 

hanna…jag träffade härliga Hanna (som jag också lärde känna i Köpenhamn)…

 

c…och så fick vi höra en massa spännande om nya fräsiga Max Factor-produkter och se überproffset Tomas Lenneryd in action medan han sminkade fram en sjukt fin look. Ska testa det som låg i goodiebagen, återkommer om jag tycker att det är något jag vill tipsa vidare om!

Att götta runt bland Styleins fina plagg var också som en musa för själen, och rackarns spännande att träffa grundaren Elin som berättade om sin kreativa företagsresa.

 

xEfter eventet gick jag och min kompis Corinne och käkade middag. Hon fick barn för ett år sen och sen dess har vi nog knappt setts själva (läs: utan barn) vilket innebär att vi hade SÅ MYCKET att ta igen och prata om! Vi pratade, pratade, pratade och pratade. (Någon som ser en röd tråd här i min dag he he?) Så sjukt HÄRLIGT!

Corinne är för övrigt den som tussade ihop mig och Jossan, nåt jag kommer vara henne evigt tacksam för.

 

Processed with VSCO with hb1 presetVi beställde in Iberico-skinka som smälte i munnen…

 

Processed with VSCO with hb1 preset…och sen kunde jag inte välja mellan kantarelltoast och…

 

Processed with VSCO with hb1 preset…toast Skagen – så jag tog båda! SÅ himla mumsigt, SÅ himla ljuvligt att hänga med Corinne och helt enkelt en SÅ härlig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Vilken mysig dag! Gröten ser såå god ut!

    Alexandra 2016-08-20 16:40:47 http://nouw.com/alexandra_wiberg
    Svara
  • Var har du köpt dina ringar, och det vackra armbandet ? It´s amazing!

    Elin 2016-08-20 02:55:15 http://None
    Svara
  • Men alltså HUR snygg får man lov att vara egentligen? Tror jag smäller av alltså! Det bara lyser om dig Vanja!

    Alice 2016-08-19 23:24:27 http://alvert.se
    Svara
  • blev lite lycklig i själen när jag såg ”här kommer ett vardagsinlägg”. ÄLskar ju dem!!! detta gjorde mig inte besviken. Man vill hänga med dig en dag <3

    ISA 2016-08-19 19:15:02 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!