Rackarns bra lunchdejt

vanja wikström josefin knaveNåt av det bästa med att jag blivit en sån här internetperson de senaste åren, är att jag via blogg, podd, YT osv fått lära känna en massa nya grymma mänskor. En av dem är Knavis (även känd som Josefin Knave). Vår första kontakt var när hon var preggo med sin lille Bo, och jag mailade henne för GlamMoms räkning.

Sen minns jag inte riktigt hur kontakten utvecklade sig, men vi började följa varandra på sociala medier och efter ett tag var det som att vi kände varandra, trots att vi aldrig träffats. Då tog vi en lunch, och styrde upp ett möte även irl. Det var drygt ett år sen och det var – såklart – sjukt trevligt.

Sen dess har vi sprungit in i varandra på allehanda blogg/vloggpersons-sammanhang, men vi har inte setts på tu man hand sen vår första lunch. Därför styrde vi upp just en sån i går. Och det var – såklart – sjukt trevligt igen.

 

Foto 2016-06-29 13 44 04
Jag tog inga snajdiga bilder eftersom vi har vloggvecka just nu på YouTube-kanalen. Och eftersom man inte kan göra allt så fick lurren förevigas i rörlig bild istället för still. Men jag snappade lite, så några grusiga snappispics får illustrera detta inlägg.

 

cafe saturnus vanja wikström
Vi åt gott och pratadepratadepratade. Det är VÄLDIGT kul att hänga med någon som hajar bloggprylen, YouTube-prylen och poddisprylen. Min enda andra kompis som jag egentligen kan snacka med om sånt är Jossan. Övriga vänner vet knappt vad en podcast är – och några av dem undrar ibland misstänksamt vad sjuttsingen jag håller på med om dagarna; ska man verkligen lämna ut sig själv och sitt liv på det sätt som jag gör?

Ja, därför är det enormt roligt att få träffa likasinnade, nån som HAJAR GREJEN. Och eftersom Knavis dessutom är smart, kreativ, intressant och jävligt gullig, så är hon ett allround rackarns fiffigt lunchsällskap måste jag säga. Ett fiffigt sällskap överlag – så nu finns planer på en parmiddag. Vore ju SÅ kul!

 

Processed with VSCO with c1 preset
Vi avslutade vårt häng med två cappos och planer på att ses oftare än en gång om året. Vi gillar ju varann liksom. Himla kul det här med att få nya kompisar i moooogen ålder så att säga.

 

LÄS MER:
Min och Knavis första lunch
Knavis YouTube-kanal

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!