Soooo corny!

vanja wikströmGAAAAAAHHHH! Kolla vad jag fick på Snappis häromdagen! Först fick jag bild nr 1 – en 16-årig Vanja som uttalar sig om jämställdhet. Hon som snappade mig frågade som ni ser om detta var jag, och visst var det det! Snappade givetvis snabbt som ögat tillbaka och frågade var sjuttsingen hon sett det där? Och då skickar hon snap nr 2 – ser ut som någon slags skolbok/kurslitteratur. HUR bananas?!

Jag har inget som helst minne av att jag uttalat mig om jämställdhet för någon form av bok. Inte så konstigt kanske, eftersom det här ju begav sig för 21 (!!!!!) år sen. #OldieButGoldie Jag ser att det är mitt skolfoto, tror det är från i nian. Vet att jag fullkomligt hade snöat in på rosa kortärmade toppar då (som den jag har på bilden, även om det inte syns att den är just rosa). Jag hade snöat in så pass (jag har ju en tendens att ta saker jag gillar rätt LÅNGT) att vissa nog uppfattade mig som lite märklig, vet att någon omnämnde mig som ”hon den där som alltid har rosa toppar på sig”. #freak

Hursom så var det så jäkla kul/underligt/märkligt att få de här snapsen. Lurigt att jag av någon anledning hamnat i en bok om hur kvinnor fått politiskt inflytande (SJUKT STOLT över detta faktum givetvis!), men också lurigt att hipp som happ en vanlig dag möta sitt 16-åriga jag på Snapchat. Ett 16-årigt jag som snöat in totalt på kortärmade rosa toppar, som började varje morgon med att trycka in mousse i luggen för att den skulle ligga sådär som en tjusig våg, och som ännu inte hade plockat sönder sina ögonbryn. Och som aldrig aldrig ALDRIG skulle våga le med tänderna på bild.

De rosa topparna ersattes några månader senare av en garderob bestående av i princip enbart kläder från UFF (ju mer bohemiska desto bättre, då hade jag börjat yrkesmusikerlinjen på Södra Latin vilket var esteternas estetlinje och ju flummigare man såg ut desto coolare var man), luggen var kvar, men mjukades upp litegrann och ögonbrynen försvann. Halva i alla fall. Det där med att le med tänderna på bild är dock nåt jag fortfarande jobbar på att våga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • hahah UNDERBART <3

    Emma 2016-04-21 21:01:19 http://emmahiltunen.itgirls.se
    Svara
  • Och jag som preciiiis hittade en gif på fejjan där det ser ut som du är med (en epic split mellan barnvagnar typ, du eller din dubbelgångare kör den ena). Gick in här för att kolla om du kanske nämnt det och för att jämföra med en annan bild på dig – och så ser jag det här inlägget..
    Filmade såklart en snap och skickade dig 🙂

    Anna 2015-11-02 00:32:03 http://None
    Svara
  • Hahahaha jag döör, så himla söt! Och lika klok då som nu chefen <3

    Lovisa 2015-11-01 22:46:26 http://lovas.spotlife.se
    Svara
  • Haha bästa Vanja! Du överraskar ständigt!

    Hanna 2015-11-01 10:51:49 http://kreativiteter.blogg.se/
    Svara
  • Hahha! roligast var väl att jag läste rubriken ”sooo horny” och givetvis klickade jag mig GENAST in här med förväntan!! haha. Fast detta var roligt det med!

    ISA 2015-10-31 14:18:32 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!