Lite skönhetsfavvos

Modettes_BeautyGuide_VanjaHörrninini! Jag och några andra Modette-bloggare delar med oss av några riktiga badrumsskåpsfavoriter i Modettes stora skönhetsguide, kolla gärna in den här!

Jag tipsar om min favoritnattkräm från Beauté Pacifique som hittas här, min favoritmascara från Lancome, bästa (enligt mig) solpudret och det MAGISKT fantastiska och nästan LÖJLIGT braiga pudret från by Terry som hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Hej Vanja!

    Jag vill bara påpeka att som jag uppfattar det är det två olika cremer från Beauty Pacifiqe som du skriver om, eller i detta fallet har med på bild i inlägget, och i inlägget med allas favvoprodukter som du länkar.

    Detta kom även upp i ett tidigare inlägg du skrev: http://nyheter24.se/modette/vanja/2015/03/05/hudvardstips/#comments

    Och då trodde vi båda att förpackningen bytt design. Så verkar inte fallet vara.
    Jag har testat båda varianterna och gått till en hudterapeut som klargjort att den som det står ”Clinical” med röd text på är snäppet starkare och riktar sig mer till acnehud. Den andra är mer riktad mot rynkor (antar det är den du använder?!)
    Blev inte riktigt klok innan och jag kan inte lova att jag är det än. Som sagt har jag iallafall fått det förklarat så för min hudterapeut. Kan tänkas inte vara någon big deal, men eftersom det är starka, dyra grejer är det ju härligt om man tipsar ”rätt”! ☺️ Hihi… Den där mascaran ska jag nog spana in! 😉 tack för ständigt braiga tips och vad kul med podden! Jag är en klar lyssnare

    Emilia 2015-07-01 01:18:23 http://None
    Svara
  • Bra tips. Pudret hade jag glömt bort. Sett fler som rekommenderar det. Och nu är det inhandlat 🙂

    Vicki 2015-07-01 00:08:01 http://None
    Svara
  • Jag förstår mig inte på det där pudret alltså! Det bara yr omkring och dammar när jag försöker fånga upp det och det vill inte alls fastna på min borste! Hur gööör du?

    Helena 2015-06-30 15:51:43 http://None
    Svara
  • är RÄTT sugen på den där mascaran alltså.. tror den är faaaab!

    ISA 2015-06-30 13:49:01 http://isabyl.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!