NEW IN

DSC07139Som ni vet håller ju vi på å uppgraderar våra liv. Vi känner som såhär, att nu är vi nästan 40 bast – nu ska vi ha det FINT hemma! ALLT som kan vara fint, ska vara fint. Vi vill känna av den här ”vuxenlyxen”, ni vet? Att man tillåmed gillar sitt KYLSKÅP.

Vi bor ju i hyresrätt, medan de flesta av våra vänner bor i bostadsrätt. Vilket har inneburit en nivåskillnad, på vuxenlyxplanet. Men nu jäklar ska vi ikapp! Denna hyresrätt ska bli så bostadsrättsfin, att bostadsrätterna får skämmas! YES!

 

DSC07142Som ett led i detta uppgraderingsprojekt, vill vi styra upp ett så fint kök som vi bara kan. Och nu har vi snöat in på rostfritt. Vi har faktiskt köpt ett rostfritt kylskåp som är jäätteeeefiiiint (glömt att visa det för er kom jag på nu! Får ta det i ett senare inlägg), och i veckan slog vi också till på denna rostfria raring; en toksnygg brödrost! We love it!

 

DSC07134Vår gamla brödrost var röd, och vi var så sjukt trötta på den. Så den fick åka ner i grovsoprummet med en ”jag funkar felfritt – ta mig om du vill!”-lapp. Så förhoppningsvis har den redan hittat ett nytt hem.

Och vi kommer inte sakna den, för OJ vad vi gillar den här nye rackaren! En brödrost står ju framme heeeeela tiden, så den vill man verkligen trivas med. Inte störa sig på. Och den här blir vi glada av att se varje dag – ett perfekt sätt att Värna Vardagsglädjen!

 

DSC07140

DSC07136Är också sjukt nöjda över att den var så rackarns billig – 199 pix! Vi tittade på massor av brödrostar som var tio gånger dyrare, men den här var faktiskt snyggast av alla – OCH billigast! Drömkombo ju. Rostar bra gör den också. Hittas här för er som är sugna!

 

DSC07147

DSC07144

Och eftersom vi gjorde ett sånt cheap-o kap på brödrostsfronten, fick även den här lyxige rackaren (som inte var lika cheap-o…) slinka med i varukorgen – en pepparkvarn från Skeppshult. Gjord i gjutjärn och bok. Vacker att se på, och fantastisk på att mala. Också en drömkombo.

Sakta men säkert närmar vi oss VUXENLYXEN.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lyxig rost!
    Men. Det är kvarnen som jag fastnat för. Hade en sån i många år. Men så delade jag och min fd sambo på oss. Och you win some yu loose some. Och jag loosade kvarnen. Och nu när jag ser er. Saknar jag den. Verkligen. Den var såååå bra!

    Vicki 2015-06-04 15:20:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!