Hemma!

home sweet home

Borta bra men hemma bäst heter det ju, och det var faktiskt otippat härligt att få vakna upp i sin egen säng soffa. Hemresan gick bra. Vi hade det dock lite kämpigt på flyget, då en övertrött groda (han brukar förmiddagslura vid 10.30, men iom allt resmeck somnade han inte förrän kl 13) vrålade som en stucken gris under världens kanske längsta halvtimme EVER.

Typiskt nog lyckades han tajma sitt missnöje med ett gäng luftgropar som gjorde att vi var tvungna att spänna fast honom (ni vet ju hur lovely han tycker det är…), vilket inte direkt gjorde saken bättre. Det var alltså rena avgrundsvrål i 30 minuter i sträck. Kombinerat med den klassiska ”slänga sig bakåt i brygga”-prylen som kids är mästare på. PUST.

Men. Det braiga i hela situationen var att jag sket fullständigt i om vi störde alla andra. Jag hade trott att jag skulle tycka att en sån här incident var extremt pinsam, men det fanns inte ens på kartan att hinna reflektera över sånt. Det enda som gällde var att få grodan att somna, inget annat spelade nån roll.

Så ni som är ressugna men har skräck inför att råka ut för just nåt sånt här (när ALLA suckar och pustar och tycker att man STÖÖÖÖÖR) – det spelar typ ingen roll, för man hinner inte bry sig ett skvatt om det. Alltid nåt.

När grodan äntligen somnat blev resan dock hur trivsam som helst, och den här gången hade vi sjuuuukt mycket tid, så stress-aspekten fanns inte där alls. Bra bra.

 

DSC01726

Men hörrni! Kolla här då! Den här lille parveln stod och väntade på fönsterbrädan hemma. Kände ju knappt igen honom (henne) för hen har blivit så rackarns liten. Dinon har krympt! MASSOR!

 

DSC01727

Vet inte om ni minns hur den såg ut innan vi åkte, men den var typ tre gånger så stor. Antar att den släppt ifrån sig allt vatten som den sög i sig där i äggburken, och gått tillbaka till sin ”innan kläcknings”-storlek. Den upphör aldrig att fascinera, denna dino. The gift that keeps on giving, typ.

Nu ska hela familjen strax packa ihop sig och resa lite igen, men denna gång endast till Kajsas hus. Där ska vi nämligen ägna dagen åt att spela in Aftonbladet-programmet som jag ju berättade om – ”Älskade unge”. Ska bli riktigt skoj.

Återkommer senare med rapport om hur det gick såklart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Inte alls apropå detta inlägg, men visade Niklas laxvideo för min kille i hopp om att han kan fixa det till oss ngn dag. Och från min mästerkock till din: ju mer ni rör runt créme fraishen desto rinnigare blir den, uppfattade det som att ni önskade en krämig sås. Och lägg inte kniven direkt på diskbänken, det om något gör den slö i ett nafs!

    Lena 2015-03-31 00:31:40 http://None
    Svara
  • Välkommen hem 🙂

    Johanna 2015-03-30 22:41:26 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Välkomna hem! <3 Skönt att det gick bra på hemresan trots en trött och ledsen Iggy. Sådant kan jag bli väldigt stressad över, just att störa andra och att inte lyckas få tyst på sin (älskade) unge!!! Skönt att ni tog det med ro och inte hann reflektera över vad de andra på flyget tyckte, 🙂 hade behövt öva på att koppla av/bort och inte stressa upp mig så vid sådana situationer.

    Nathalie 2015-03-30 22:03:17 http://None
    Svara
  • Hela min kommentar kom inte med 🙂 ville inte bara välkomna hem, utan också få lite tips på bra Youtube-klipp som ni använder till Iggy? Dela gärna med dig! 🙂

    Karoline 2015-03-30 14:21:38 http://None
    Svara
  • Har varit jätte kul att få haka på er till Verbier! Välkomna hem

    Karoline 2015-03-30 14:19:28 http://None
    Svara
  • Välkommen hem till Svedala. Hoppas du får en härlig dag. En liten fråga. Ska du på Loppis bloggevent den 25 april?
    kramar Jossan

    Jossan 2015-03-30 12:56:10 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!