20% på GlamMom i dag!

150326 våryra

 

I dag kör GlamMom 20% på ALLT i shoppen, om det är nån som är sugen! Och hörrni – jag la upp den här bilden på Fejan för att göra reklam för vår kampanj i dag – men den godkändes inte. ”Bilden bryter mot Facebooks regler om att inte visa för mycket hud.” Jag blir tokig. Vad jag förstår så lyfte de sitt förbud mot att visa ammande kvinnor nu i veckan?

Spring break-bilder på halvnakna och dyngfulla sjuttonåringar är ok, men inte en ammande mamma? Dessutom som reklam för just AMNINGSbhar. Man blir så trött på den här sjuka dubbelmoralen som genomsyrar allt som har med kvinnokroppen att göra.

Ja ja, hursomhelst så bytte jag till en ”snällare” icke-ammande bild. Och den gick igenom deras kontroll, halleluja. Antar att de fortfarande censurerar ammande mammor Fejan då.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Helt sinnessjukt att amning är ett så himla ”pinsamt” ämne. Tycker det borde lyftas och uppmärksammas ännu mer. Cred till alla mamas som ammar! Fy på Facebook som föregår med dåligt exempel 😉 Tusen tack för rabatten! En massa härliga amningsbehåar är beställda 😀

    Sofie 2015-03-26 16:37:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!