Dagens Momspo

vanja wikström 2

Hörrni! Sötisar! TACK för peppen på mitt ”jag har hittat hem på stilfronten”-shoppinginlägg! Vad KUL att ni också gillade mina fynd, woop woop! Och eftersom ni var så sugna på att få se plaggen in action, så bjussar jag i dag på en Dagens Momspo – iförd min nya darling kaftanen!

 

vanja wikström 5

Alltså, jag ÄLSKAR den! Ett så rackarns enkelt sätt att få en helsvart jeans å tisha-outfit att kännas rajtantajtan på nolltid.

 

vanja wikström 8

Precis lika rätt som den kändes i butiken häromdagen, känns den nu. Och man kan ju använda den till massor! Funkar precis lika bra att slänga över en klänning – eller över en bikini i sommar.

 

vanja wikström 89

Och det här med ringarna…alltså – det känns som att jag hittade hem även där. De sitter som en smäck, och jag tycker de livar upp allt på ett väldans härligt sätt.

 

vanja wikström 6

Tisha / Twist & Tango

Jeans / Acne

Pjucks / Acne

Kaftan / Urban Outfitters

Känsla / ÄNTLIGEN HEMMA

 

vanja wikström 7

Jag är väldigt glad för min gråskaleperiod, för jag var så innerligt trött på färg å mönster. Och jag är inte alls sugen på att gå tillbaka till att ha blommiga leggings, randig tisha, broderad ullväst och leopardjacka – på samma gång.

 

vanja wikström 999

Men jag har saknat färg å mönster, och planen är nu att få in det lite sådär…lagom. På ett lite mer vuxet sätt, kanske.

 

vanja wikström 76

Hursomhelst, oj vad jag bluddrar på om det här. Men det känns så SKÖNT att äntligen känna att det känns BRA, ni vet.

 

vanja wikström 99

ÄLSKAR ringinköpen!

 

vanja wikström 9

Hann inte ratta på mig de nyinköpta örhängena i dag dock, så dem får ni se nästa gång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
  • Men guuuu vilken toksnygg kaftan! Älskar dessa enkla men roliga plagg som kan göra vilken tråkig outfit som helst att bli superfräsig på nolltid. Den där ska jag allt ta o kolla in!

    Belinda 2015-03-23 23:38:27 http://None
    Svara
  • Åh wow så vår-snyggt!! Har så länge letat efter ett ring-set som det du har köpt! Får man fråga var det kommer ifrån??

    Sara 2015-03-21 12:38:34 http://None
    Svara
  • Fin du är tvilling! 😉 Ha en trevlig helg! 🙂

    Sofia 2015-03-20 20:13:23 http://None
    Svara
  • Amen! Fy fan (ursäkta franskan) vad snygg du är! Nu kan du glida rundor och känna dig superfräsig! Tack för en fantastisk
    mom-spo idag!

    Vicki 2015-03-20 18:37:52 http://None
    Svara
  • JAAAAA! Älskar looken!

    Ellis 2015-03-20 18:35:29 http://None
    Svara
  • Men hallååå!! hur snygg är inte du. Och väldigt fina nya kläder! Kör nog lite samma stil sen jag blev mamma :), en snygg och enkel bas och sen något att piffa till denna bas med, att slänga över t-shirten eller liknande. Alla tummar upp!!!

    Nathalie 2015-03-20 17:28:59 http://None
    Svara
  • Galet snyggt! Har själv sökt den perfekta kaftanen ett tag och Urban Outfitters kanske är där det händer? 😀 Men, jag har en fråga! Dina senaste klipp och färgningar har varit så himla spot on och jag är SUPERnojig över att gå till en frisör som inte gör ett toppenjobb, speciellt med färgning. Har samma naturliga färg som du och det är ju inte alla som får till den där perfekta, ’levande’ färgen! Så, min fråga är alltså om du har några bra tips på frisörer (typ på söder) som kan fixa färg och klipp utan att jag blir traumatiserad? 😀

    Lina 2015-03-20 14:43:54 http://None
    Svara
  • Men WoW vilken fräsig mama! Så snygg kaftan!! Blir så inspirerad. Knappt köpt några kläder senaste året (!) prioriterat fika/äta dricka gott osv. Men nästa månad blir det både CSN och lön. Då ska här shoppas lite nytt 😀

    Sara 2015-03-20 13:58:32 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!