My new obsession

vanja wikström 1

I helgen var ju jag ute å luftade min leopard som ni vet. Kändes rätt att plocka fram den när det var så rackarns vårigt. Nåt annat som kändes rätt var att slänga på mig ett gäng ringar. Hade maaaaaaassa ringar på mig jämt å ständigt för några år sen, men tröttnade efter ett tag, stoppade dem i en låda och har inte tittat åt dem sen dess. Förrän nu.

 

vanja wikström

Så fort jag slängde på mig ett gäng så kändes hela outfitten roligare, och livet lite härligare. Jupp.

 

vanja wikström 5

Jag har ju snöat in på gråskala det senaste halvåret, och det gör att jag ibland kan känna mig lite tråkig. Och då är det detaljerna som får stå för upplivandet liksom – som ett gäng fina ringar.

Eftersom det var ett tag sen min senaste ringperiod, så hade jag dock inte så mycket kvar i smyckesgömmorna på den fronten. Så jag fick slänga på mig det jag hade.

 

vanja wikström 3

Den här raringen är jag dock väldigt glad att jag återupptäckt – en Vanja-ring! Fick den av fina fantastiska glammis-Picklan i 30-årspresent. Hon har gjort den själv (hon gör även namnsmycken till GlamMom som hittas här), och I LOVE IT.

Känner dock att jag måste bättra på min ringpark nu när suget efter finger candy återuppstått. Är framförallt ute efter stora och lite ”klumpiga” ringar. Och så har jag HELT snöat in på att jag bara MÅSTE ha en ring i form av ett leopardhuvud. Alltså, jag har lagt obehagliga mängder tid på att googla fram det jag ser framför mig. Känner att jag inte kan sova gott om natten förrän en leopard tronar på min hand.

 

leopard ring

HIttade den PERFEKTA leopardringen (längst ner till vänster på bilden) i går natt. Synd bara att den är från Cartier och går loss på ett par hundra lax. Annars hade den suttit fint. Så nu är det till att googla Cartierkopior, typ.

Är i det närmaste besatt av detta ringletande, så om det är någon blogolin som har tips på var man kan hitta ringar av typen ovan – TIPSAFÖRGUDSSKULL! Tack å bock.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • hej finaste Vanja!
    Vet inte om du redan är inbiten på Etsy? Annars är det ju heaven on earth för oss med lätta shoppingberoenden.. Där hittas med fördel oxå sånt som är dyrt här mkt billigare, och SÅ mkt duktiga hantverkare, köpte bla min vigselring där, via en duktig tjej i USA som jobbar mkt med rådiamanter. Leopard ringar hittar du garanterat i mängder! Så etsy.com el appen etsy. Men kom ihåg – farligt för shopping ådran asså 😉 KRAM/ ejutgivetmaterial

    Leila 2015-03-15 09:52:51 http://None
    Svara
  • Såg att du sökte skor till grodan, dom här kanske kan passa. Mjuka Baby Sneakers, som en mockasin med gummerad sula.
    http://www.bibbanbull.se/skor/baby-sneaker-bilar.html

    Mona 2015-03-14 02:14:37 http://None
    Svara
  • det kanske är just leopard du vill ha men annars har märket ForGoodLuck en ring med en Snow bengal tiger och även en med en svart panter. Märket är svenskt, en bloggare som har shopen. http://www.forgoodluck.se/product/snow-bengal-ring

    Anja 2015-03-14 01:57:38 http://None
    Svara
  • Jag har precis en sån där (utan diamanterna…), använder den inte längre så kan skicka den till dig om du vill?

    lejnox 2015-03-14 01:15:20 http://www.lejnox.se
    Svara
  • Hej! Hittade denna och många andra snajdiga leopardringar på aliexpress.
    http://m.aliexpress.com/item/1663193864.html

    Fungerar inte länken så sökte jag helt sonika på leopard ring. Fanns massa apsnygga!
    Trevlig helg!

    Elin 2015-03-13 21:24:20 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!