It goes both ways

locobase repair

Jag tipsar ju er om grejer jag gillar, och det fina är att ni tipsar tillbaks – I love it! Eftersom jag är en sån rackarns krämnörd så dyker det upp krämer titt som tätt här i el bloggo. Senast jag skrev ett inlägg om sånt, så fick jag ett tips om Locobase Repair av Karin. Eftersom hon lovsjöng denna tub, så var jag ju TVUNGEN att testa.

 

locobase repair

Och Karin – du har rätt! Den e grym! Har kört den på såväl mina torra vinterfossingar (typ dränkt in dem och sen dragit på strumpor så att det får verka över natten) som Iggys kinder. Funkar finfint på båda.

Så tack å bock, och fortsätta gärna tipsa om era favvisar – jag är alltid på jakt efter nya krämer att snöa in på…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Hej Vanja!
    Har följt dig sen gravid vecka för vecka och måste säga att allt du gör är toppen! Positiv och inspirerande ut i fingertopparna!
    Nu råkade jag på detta inlägg och kände bara att jag kanske kunde varna lite för denna produkt. Alla reagerar ju såklart olika på olika produkter. Om man tittar på innehållsförteckningen så är de första tre stora ingredienserna typ samma sak som vaselin/mineraloljor, dvs de skyddar men täpper igen. Det är i princip sånt som mekaniker använder för att lätt kunna göra rent händerna efteråt och inget som tas upp av kroppen. Det sägs att de stör kroppens egna produktion av fett och fukt. Jag upptäckte den här för ca 7-8 år sen och äääälskade den. Den var min räddning eftersom jag har rosacea. Men efter några års dagligt användande blev min hy bara sämre och sämre. Flagade, fnasade och blev röd och så fort jag inte hade smörjt in mig så blev den liksom knastrig.. När jag slutade med den var det ungefär som när man slutar med lipsyl (fast värre).. om nån känner igen sig 🙂 Numera läser jag alltid på om de olika ingredienserna (t ex hur de bryts ner i naturen och vad de har för egenskaper) innan jag provar något nytt eller smörjer in min ettåriga son med något.
    Jag vill absolut inte skriva nån på näsan med det här, utan bara berätta om mina erfarenheter 🙂
    Kram!

    Alice 2015-02-28 22:45:12 http://None
    Svara
  • Den krämen jag, superbra! Eftersom du alltid kommer med så bra tips ska jag tipsa om mina, för tillfället, två favoriter:

    – Ekologisk ögonkräm från Maria Åkerberg. Jättehärlig, superåterfuktande och dessutom prisvärd (plus att förpackningen är stor för att vara en ögonkräm).
    – Blush från Make Up Store i färgen ”peach”, den perfekta varma färgen som passar de flesta, både på kinder och vid globlinjen. Det ser inte mycket ut för världen i burken men blir som en helt annan, djupare färg när man smetar på.

    Tack för all finfin läsning! Kram

    Elin 2015-02-28 14:48:20 http://None
    Svara
  • Burt bees handkräm är underbar! Doftar bittermandel och ja är perfekt för torrisar!
    Men gillar även rituals handkräm den rosa doftar underbart har även skrubb för händerna som är super!

    http://www.apotea.se/burt-s-bees-almond-milk-beeswax-hand-creme

    Carolina 2015-02-28 11:37:20 http://None
    Svara
  • tack för tipset!

    Vicki 2015-02-28 11:00:33 http://None
    Svara
  • Denna krämen upptäckte jag för bara någon vecka sedan och den har verkligen räddat min röda vintertorra hy. Jag var alldeles stram, fnasig, röd och nästan fjällig på vissa ställen i ansiktet. Men nu, allt det är borta. Helt fantastiskt!

    Nathalie 2015-02-28 10:23:20 http://None
    Svara
  • Fit krämen och läppceratet (pepparmint) från burts beeswax!!

    dani 2015-02-28 09:43:39 http://None
    Svara
  • Måste rekommendera en handkräm jag bara älskar som är heeeelt fantastisk! Den blir inte så där kladdig på händerna när man använder den som många andra blir och smälter fort in. Du måste prova! Den är från rituals och hittas här: http://se.rituals.com/sv-se/kraemer/ginkgos-secret-9100.html#start=2
    Och så luktar den amazing (vilket så klart är ett måste när det gäller handkräm).
    Trevlig helg!

    Sofie 2015-02-28 00:33:37 http://None
    Svara
  • Locobase använder jag på både mig och sonen så fort det finns behov, helt klart den bästa feta krämen jag testat. Förra vintern hade sonen dessutom eksem och då var denna kräm den enda som fungerade då många andra sved.

    nilla 2015-02-27 23:55:52 http://None
    Svara
  • Åh kul att du gillar min darling. Jippi jippi! Extra skoj eftersom att du är krämnörd och jag bara använder.. ehh.. typ den krämen 😉 Men som sagt, den funkar ju till allt!

    Hoppas att det är bättre med det där du skrev om tidigare <3 Hälsa karln din!
    Kram

    Karin & Z 2015-02-27 23:12:50 http://None
    Svara
  • Det här kanske alla mamas redan har koll på men som relativt nybliven baby mama vill jag slå ett slag för purelan. Absolut bästa grejen någonsin att ha på läpparna. Alla andra läppcerat/salvor/etc kan slänga sig i väggen! Inte sexigaste läppgrejen. Men bästa. <3

    Sarah 2015-02-27 23:03:27 http://www.sarahrundt.se
    Svara
  • På tal om tips!
    Läste att du älskar när ditt hår är lite ”sönderblekt” pga. det blir så göttig textur. Har alltid också velat åt det där ”slitna” då mitt hår lätt blir liksom glatt och lägger sig platt som en pannkaka.

    Check this darling out!
    http://www.bellbox.se/fudge-think-big-texture-spray-250ml.html

    Så förbaskat bra att bara spraya i håret och rufsa té! Blir härlig rufsigt och gött!

    Tack för en fabuloso blogg,
    KRAM

    M 2015-02-27 22:16:41 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!