Skynda fynda!

glammom mammakläder

Ett hett tips till alla som är sugna på superfina preggokläder, amningsplagg och amningsbhar – sväng förbi GlamMoms butik på Regeringsgatan 91 denna vecka! Vi kommer slå igen portarna för gott nu på lördag 24 januari, så dessa sista dagar bjussar vi på 70% på all rea och 20% på allt i det ordinarie sortimentet. Massa massa fina grejer att fynda alltså – tipsa gärna vidare!

 

glammom mammakläder

Många av er blir säkert förvånade nu – ska vi STÄNGA butiken? Och jupp, det ska vi. Webbshoppen kommer givetvis finnas kvar, i den kommer det hända en väldig massa spännande grejer under 2015 – bigger, better, faster, stronger liksom!

Men – den fysiska butiken kommer vi att slå igen nu på lördag. Det känns såklart supertråkigt på många sätt, men det är rätt beslut. Kommer ni ihåg att jag var lite ledsen för ett tag sen? Well, det var bland annat beslutet om att lägga ner butiken som skavde.

Vi älskar vår fina lilla butik, och den har gett så mycket energi och glädje. Alla fina kunder vi fått ta hand om, roliga events vi haft och mycket mer. Men. Att driva en fysisk butik tar helt enkelt för mycket tid för vad den ger.

Visst – GlamMoms omsättning har ökat sen den kom in i bilden. Men att omsättningen ökar innebär inte automatiskt att man tjänar mer pengar. Tvärtom så är ett stort misstag som många gör just att bygga ut verksamheten så fort det finns pengar över i kassan. Man drar på så sätt in mer pengar – med det blir också mer jobb. Och om den utökade delen inte drar in tillräckligt mycket pengar för att merjobbet ska vara värt det…så är det inte värt det.

Så vi har tagit ett jobbigt men vuxet beslut; att lägga ner butiken (vilket sparar tid och arbete) för att ha möjlighet att realisera alla (storslagna såklart!) planer vi har för webbshoppen under 2015. Och tro mig – där kommer det hända mycket skoj!

Vet att det är flera av er läsare som handlat i butiken, så jag vill passa på att tacka er så himla himla mycket för att ni kommit förbi.

Och hörrni – hjälp oss nu att tömma butiken genom att fynda en massa fint!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • <3

    Lina 2015-01-21 15:01:10 http://None
    Svara
  • Oh, vilket besult. Duktiga ni!

    Anna Lundin 2015-01-21 08:09:06 http://None
    Svara
  • Jag vill skicka dagens ros till tjejen som jobbade idag, kanske var det Erica? Ringde först för att kolla om det var värt resan, åkte sedan från uppsala till butiken och fyndade lite fina plagg. Fick så himla fin hjälp med amningsbh så jag vet även vilken storlek jag sen ska beställa när jag vill ha en till av annan modell. Tänkte att du vanja kunde föra det vidare 🙂 tack!

    Sofia 2015-01-20 22:40:32 http://None
    Svara
  • test svarskommentar email

    Vanja 2015-01-20 17:25:31 http://vanjaw.com
    Svara
  • Lycka till med det nya!

    Vicki 2015-01-20 11:58:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!