Bästa taxin!

uber

I går när jag skulle hem från den tokmysiga tjejmiddagen, så unnade jag mig en bulle. Eller – jag unnade mig en Uber. Har ju skrivit om min förkärlek för detta extremt fräsiga taxibolag tidigare, och nu är det dags igen. De har nämligen lanserat en ny tjänst – UberPOP, och den är så EXTREMT billig (åkte UberPOP hem i går), så jag bara måste tipsa er igen. Har ni inte testat Uber tidigare så är det dags nu!

Man beställer alltså via en app (bara att ladda hem i AppStore), och man ser direkt var bilen man beställt befinner sig och vem som kör den (bild och namn). Alla resor trackas via GPS (du kan även dela din resa med en kompis/sambo så att de ser din taxifärd live om du vill) så trygghetsfaktorn är så hög som den nånsin kan bli.

Älskar också att appen är direkt kopplad till ens betalkort, så man behöver aldrig mecka med betalning när man åkt klart, utan hoppar bara ur bilen, så får man kvittot på mejlen sen. Det innebär också att man slipper dricksa, nåt jag alltid tycker är jobbigt med taxiresor. Det kostar det det kostar, och inget mer. Me like.

Det finns fyra olika Uber-varianter i olika prisklasser (Lyx/Black Car/UberX/UberPOP), och jag tog alltså den billigaste i går – UberPOP. Och det kostade (från övre Östermalm till Söder – från ena sidan stan till den andra alltså) 85 pix! Crazy bananas! 14 minuter tog det att åka, och 85 pix för det är GALET cheap!

Så – heja Uber! Har inte rest med något annat taxibolag sen jag upptäckte dem, de är helt enkelt bäst och prisvärdast. Finns än så länge bara i Stockholm och Göteborg, men även i alla storstäder i världen (London, Paris, NY, Dubai mm), och där funkar det på precis samma sätt att man beställer vi appen.

Okej – slutklämmen nu då! Varje person som åker med Uber får en rabattkod att dela ut till sina vänner, och när de utnyttjar den så får personen som gav ut den också rabatt. Så det blir liksom win/win. Så – om ni anger min rabattkod nun16 när ni reser med Uber, så får ni 100 kr rabatt på taxiresor! Rackarns fiffigt! Så ladda ner appen, och signa upp er här. Och börja unna er bulle!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Älskar också Uber! Brukar åka UberX, kan du inte berätta lite mer om vad det nya ”UberPOP” innebär? Jag litar ju på ditt goda omdöma, vill börja åka POP med tanke på priset men inte innan jag vet vad som väntar haha.

    anna 2015-01-15 21:48:44 http://None
    Svara
  • Men jag verkar inte kunna få in Uber POP i appen.. Hmm. Endast dom andra 3 som alltid varit där.. Finns heller ingen uppdatering ?! Märkligt! Använder alltid Uber förövrigt och det är ju mega billigt att åka från nattklubben hem till Johanneshov sent på natten! 🙂 Tbanan är big NO efter att ha blivit sexuellt trakasserad vid Slussen en natt, blä! Heja Uber!

    Sanna 2015-01-15 20:54:54 http://www.sannawester.com
    Svara
  • Hej Vanja! Ja, den tjänsten är så bra, brukar använda den när jag slutar jobba sent på kvällarna. Min man kör också åt Uber. Bekvämt och säker! 🙂

    Vanessa 2015-01-14 23:23:18 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!