Frulleinspo

varm frukost

Vi kör ju på med våra hemmafrullar nu som ni vet, och för att inte bli uttråkad så försöker jag variera mig så mycket som möjligt. Och jag älskar varma frukostar så det här blev det i dag – stekt svamp, en halv avocado och äggröra. Supersnabbt gjort och supersmarrigt! Jag piffar äggröran med tryffelsalt (tryffelolja funkar också, finns i mataffären), så blir den sjukt god.

 

frukost

Satte även i mig en liten skål rysk yoghurt (godaste yoghurten tycker jag – gudomlig!) med banan, blåbär, granola, sesamfrön och honung. Kaffe på det, så var man hemma.

(Åsså en juice of course. Får dock sällan med juicerna på bild, eftersom vi sveper dem sekunden efter att de gjorts…)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej! Jag har följt dig sedan ditt första appearance i Gravid vecka för vecka men det här är första gången jag kommenterar. Jag tycker det är jättebra hur ni utvecklat er egna youtubekanal och bloggen är väldigt inspirerande med olika topics, tack för det! 🙂 Något som skulle göra bloggen ännu bättre vore om man kunde införa en Pinterestfunktion. T.ex. så har jag lust att pinna fina bilden på din härliga varma frukosttallrik till min receptmapp och då vore det toppen med en integrerad Pinterestfunktion.

    Karoline 2014-12-31 16:54:33 http://None
    Svara
  • Respect alltså på dina frukostar! Låter hur gott som helst ju! Själv får jag typ aldrig till varma frukostar. Såvida man inte räknar risgrynsgröten imorse, vill säga. Jag gillar den blå tallriken, väldigt matfotovänlig minsann! Stor nyårskram till dig, Niklas och Grodan!

    Helena / Bara en kaka till 2014-12-31 11:47:05 http://www.baraenkakatill.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!