Mormorslyx

DSC03219

Min kära mor har ju som sagt varit i stan ett par dagar, och det har varit UNDERBART. Hon har nämligen rattat Piggly från morgon till kväll, så Niklas har kunnat både jobba och vara….LEDIG (ni vet, sån där tid när man inte gör nåt vettigt, bara…gör, liksom #hartypglömtborthurdetkänns), och grodan har varit lyckligaste bebisen i stan, typ.

Min mamma är nämligen en sån där DRÖMbarnvakt. En sån som tycker det är så roligt att få hänga med sitt barnbarn att hon liksom KASTAR sig över nåt så ohärligt som en bajsblöja: ”Jag tar den! Det är bara mysigt!”. Ni förstår ju nivån på hennes entusiasm, då. Extremt uppskattat från föräldrahåll.

Så mormor har toklekt med grodan i två dagar, och när jag kommit hem på kvällen så har hon både lyckats bada honom och få på pyjamas (inte det lättaste med vår lille vridare kan jag säga). Men hon är ju skillad, har gjort det förr liksom.

Hursom, så har vi käkat både frulle å middag ihop, och i går rattade mästerkocken ihop vår favoriträtt. Den där med pilgrimsmusslor som jag skrivit om flera gånger förut. Den fick tummen upp av mormor.

 

DSC03220

Snaskade sen i oss vår favoritost (Brillat Savarin), som med fördel äts med mormors hemgjorda marmeladkuber. Så sjukt smarrigt.

I morgon kör vi mysfrulle ihop, innan det är dags för henne att åka hem igen. Saknar henne redan. Och Piggly kommer börja längta i samma stund som hon vinkar hejdå tror jag.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Jo helt sant, med min egen lilla skruttis är det ju lugnt! Killen har dock börjat med näsklämma vid blöjbyte, ha ha! Så länge man har en relation/speciellkontakt med barnet så kommer jag fortsätta byta de där rackarns illaluktande blöjorna, för de är ju fortfarande lika goa ❤️

    Eva 2014-11-04 09:26:59 http://None
    Svara
  • Ha ha känner lite igen mig i din mamma, att ta bajsblöjebyte bara för att få hänga mer med de små söta knoddarna, innan jag fick min Algot (8mån) tog jag mer än gärna min brors barns bajsblöjor.. Fast gränsen gick i höstas när jag tog Vilgot (2år) å sa ”det är lugnt”, men shit så mycket bajs å överallt, å det var ju helt vanligt vuxenbajs

    Eva 2014-10-31 23:19:09 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!