Back to work-möte

frulle på nytorget 6

Hade frukostmöte med min partner in crime och tvillinghjärna Malin i morse. Vi sågs på vårt favvoställe Nytorget 6 som har sjukt bra frukostmeny på vardagar – nu har de dessutom lagt till äggröra och bacon på matsedeln, så lyckan var TOTAL. Kände dock mer för avocadomacka just i dag. Men nästa gång ska det banne mig vankas rökt gris å äggasmet!

Vi uppdaterade varandra på alla fronter, och peppen inför hösten är MASSIV! Det ska bli så satans kul att sätta i gång. Vi snackade också en del om det här med att utnyttja det faktum att vi ju KAN vara flexibla med arbetstider, arbetsplatser…ja, allt egentligen. Sa att vi förmodligen kommer göra sånt mer nu, eftersom Piggly finns. För iom att han existerar så har jag en så bra anledning att flexa både hit å dit, så jag kommer inte INTE göra det, om ni förstår?

Tidigare har man flexat lite då och då, men inte haft det där som sliiiiitit loss en från kontoret. Kanske speciellt inte jag, som är en sån där som kan jobbajobbajobbajoooobbaaaaa hur mycket som helst egentligen. Har ju en förmåga att snöa in på saker som jag berättat. Bara ha svartvita plagg (fortfarande där he he…), jaga en musikdröm i 20 år, bära hatt varje dag 4 år i sträck med mera. Men nu med Iggy så finns det nåt som lockar (minst) lika mycket som kontoret. Tror faktiskt han behövdes i mitt liv, för att balansera upp det. Annars hade jag i princip levt för mitt jobb.

Hursom så kommer jag flexa rätt vilt från och med nu. Och det kommer innebära att Malin börjar göra det mer också, vilket blir hälsosamt för alla. Att skaffa barn är alltså BRA för karriären. I alla fall en sund sådan.

malin på nytirget 6

Kom å tänka på en grej när jag Instagrammade det första jag gjorde när frullen kom in. Det ser ju så HIMLA myyysigt ut på bild (och det var det såklart också), men i själva ögonblicket så är det ju inte så jäkla mysigt om man ska vara ärlig. Då ser man mest ut såhär. Fast ni får inserta mig istället för Malin då. Undrar just hur ofta Niklas tycker jag e SKITjobbig för att han inte får röra mat innan jag fotat den…haha….! Moderna problem i en modern värld, helt klart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!